Kjøkkenet før og underveis

, , 17 Comments


Her er det rommet vi har laget til kjøkken slik det så ut da vi overtok. De forrige eierne (sikkert i mange ledd bakover) hadde brukt det til soverom. Vi ville heller ha et digert spisekjøkken (det er drøyt fire * fire meter), hvor vi kan spise og danse og skravle og være glade.

Det første vi gjorde var å slipe det gamle furugulvet. Det ble helt fantastisk mye finere, så nå passer vi på gulvet vårt som hauker. (“Iiik, har du sett her?? Et HAKK!!”) I grunnen veldig merkelig, syns vi begge – det er jo bare et gulv? Likevel, på innflytningsfesten blir det soleklart skoforbud!

Så lagde vi større åpning mellom kjøkkenet og stua. En god porsjon flaks gjorde at vi fant dobbeltdører på finn.no til en brøkdel av nypris. Jeg elsker finn.no Virkelig. Det er Norges beste nettside!

Så lukket vi igjen døra mellom kjøkkenet og gangen. Og hvis det er noen som lurer; “vi” betyr i dette tilfellet ikke at det er Helten og jeg som har stått og hamra og banka. Hoho, syns jeg ser oss liksom. Snille og flinke håndverkere er tingen.

Her begynner det å ligne på noe. Og neida, vi skal ikke ha blått kjøkken, det er plast som dekker til de hvite skapfrontene. Noe nyere bilde av kjøkkenet har jeg foreløpig ikke (derfor heter også posten “Kjøkkenet før og underveis”). Men det kommer nok, skal dere se.

Nåh, vad tycks? Blir kjøkkenet fint? Og hvordan egner jeg meg som interiørblogger?

 

17 Responses

 1. Mona

  October 7, 2009 08:09

  Ja, herlig med interiørblogging!

  Men altså, jeg er veldig skuffet over at frøken makeløs – av alle – krever av sine gjester at de skal gå uten sko på det som sikkert skal være en fest med høy kjole/glamourfaktor! Kjøp heller mengdevis av møbelknotter fra ikea, og plassér under stillettene til jentene.

  [Reply]

  Reply
 2. AM

  October 7, 2009 08:42

  Det blir jo superfint! Og for en stor leilighet dere har! Synes interiørbloggingen din går veldig bra, fortsett gjerne med det ;)

  [Reply]

  Reply
 3. iruth

  October 8, 2009 12:22

  Oi, så stor og luftig leiligheten virker! Får man virkelig kjøpt sånne i Oslo altså?
  Dere ser ut til å få det kjempefint:)

  [Reply]

  Reply
 4. Alvorada

  October 8, 2009 15:22

  Hurra! En av mine favorittbloggere har begynt å blogge om mitt eget favorittbloggetema!
  Gulvet ble perfekt og du ligger an til å bli en super interiørblogger :)
  Har sniklest bloggen din lenge uten å legge igjen noe spor, men nå som du har blitt interiørblogger i tillegg til alt det andre måtte jeg jo bare gi lyd (/tekst) fra meg :) Gleder meg til å se flere bilder, dette lover veldig bra så langt!

  [Reply]

  Reply
 5. frikke

  October 8, 2009 15:30

  Jeg tittet innom her i går, men la ikke igjen noen kommentar selv om jeg synes posten var interessant. Men nå må jeg nesten legge igjen en kommentar likevel, for av alle merkelige ting drømte jeg i natt at jeg var bedt på middag hos deg i din nye leilighet. Leiligheten lå i et stort, gammelt 1700-talls rødt og blått trehus som sto på en øde eng blant industribygg på Ensjø. Huset var nydelig og stort, men var bare 1,5 m bredt, altså veldig smalt. Av andre besøkende til middagen var et tvillingpar av asiatisk opprinnelse. De løp rundt i leiligheten og hvinte konstant. Da jeg smugkikket ut av den igjenpolstrede døra på kjøkkenet, kom jeg rett ut i kongelosjen i operaen.

  Til mitt eget forsvar; -jeg er ikke gal, men det kan kanskje virke sånn. Det skal også sies at hver natt har jeg drømmer hvor noe lite eller stort fra dagens løp blir tatt med i en eller annen setting. Din bloggpost ble altså mitt nattlige offer denne gang.

  [Reply]

  Reply
 6. Cathrine

  October 12, 2009 09:39

  Lekkert gulv, men farlig farlig. Jeg fikk pusset ned gulvene i alle rom i min forrige leilighet, og var i over tre år nærmest hysterisk for hakk og riper. Det var et gammelt furugulv og slike er jo myke som pokker. Nå har jeg gammel parkett med riper og hakk, det er deilig å leve igjen! (Det skal sies at jeg/vi et kort øyeblikk vurderte å legge ny, men siden vi snart blir tre innså vi at et barn bare vil lage nye hakk i gulvet og lot den gamle parketten få ligge.)

  Mitt råd til deg: La gulv være gulv, det skal tråkkes og leves på.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


two + 4 =

CommentLuv badge