Knust fra innsiden

, , 5 Comments

Jeg har kjøpt meg minibærbar denne uken (det ble en Acer Aspire One). Den er vakker og hvit og shiny – men da jeg tok den med meg hjem oppdaget jeg at det var noe galt med skjermen. Mannen i butikken konstaterte raskt at den var knust – fra innsiden – og kunne ikke forstå hvordan dette hadde skjedd. Jeg sa at det visste ikke jeg heller.

Det er strengt tatt mye jeg ikke kan om pc-er, men det å bli knust innenfra vet jeg imidlertid veldig godt hvordan kjennes. Det var nesten så jeg fikk lyst til å ta med den knuste pc-en hjem igjen og gi den en klem og si at det nok kom til å bli bra til slutt. Men så sa mannen at det var ingenting å gjøre, det var rett og slett umulig å reparere den. Så da fikk jeg en ny en i stedet, og tenkte at det jammen er bra at det er forskjell på pc-er og folk.

Etterpå gikk jeg en tur ned på Aker brygge og satt litt i solen og hørte på Eva Cassidy. Litt sånn liten pike, stort hav. Og om kvelden var Homovennen og jeg på Elvelangs i fakkellys. Det er et på alle måter finfint arrangement som jeg kjenner at jeg kommer til å boikotte fullstendig inntil jeg har noen å holde i hånden og kysse litt på. Maken til bydelsinitiert romantikk skal man lete lenge etter.

 

5 Responses

 1. Kristian alvestad

  November 26, 2008 23:39

  Har du fortsatt pcen liggende? har klart å gjøre ca det motsatte med min idag. Har klart å kortslutte innmaten i pcen slik at ca det eneste som fungerer er skjermen på min aspire one. Så nå er jeg på utkikk etter en rimlig måte å få fiksa maskina mi.

  Hva skal du ha for den Aspire One pcen med knust skjerm?

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


1 × = five

CommentLuv badge