Kristar Design på OFW

, , 4 Comments

Jeg har hjemmeeksamen for tiden (multimedial nettjournalistiskk på Høgskolen i Bodø) og har derfor hengt rundt på Oslo Fashion Week og prøvd å late som jeg er fotograf. Ish. Jeg fikk til og med snoket til meg gjestelisteplass på tre av visningene (Soyaaulait, Iis of Norway og Kristar Design), noe som var like unødvendig i år som det var essensielt i fjor. Oh well. En egen stol som er reservert for meg (med navnet mitt på) på motevisning er jo stas okke som!

Jeg skal ikke begi meg ut på noen analyse av de ulike kolleksjonene, dere kan heller se bildeserien jeg har laget fra visningen til Kristar Design og bedømme selv. Musikken er forøvrig laget av Tryad og publisert under CC-lisens, bare så det er sagt også.

 

4 Responses

 1. citten

  February 22, 2010 13:46

  Hm… Ja… Vel, skal ikke påstå at jeg ble verken imponert eller inspirert av det der da. Da syr jeg heller ting selv gitt.

  Jeg syns det var mye uformelig, kan hende det var modellene som var for spinkle, men da jeg antar at designeren har valgt modellene selv så kan det jo ikke være det som er problemet *fundere litt*
  Parykkene er jo et annet kapittel – jeg syns det var et forstyrrende element. Så jo ut som de var kasta på modellene av noen i blindfylla.

  Jaja, jeg har tydeligvis satt meg i det kritiske hjørte :)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Er overrasket over at du syns det var mye uformelig – mange av klærne er jo veldig kroppsnære?

  Jeg syns det var mye fint der jeg, faktisk liker jeg kolleksjonen bedre og bedre for hver gang jeg ser den (og nå har jeg sett bildene ganske mange ganger…). Syns det var fine snitt og fine farger, og liker spesielt at de bruker rød som aksentfarge.

  Men alle kan jo ikke like alt :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


× 5 = twenty

CommentLuv badge