Lampe make-over

, , 10 Comments

Dette har skjedd: Kjøpte lampe på loppis for førti kroner – det er en sånn med en lyspære oppover og to nedover. Sekstitall-ish. Byttet støpsel så den nå passer til sånne moderne jorda kontakter. Spraymalte foten svart (grunning først). Kjøpte stoff til å trekke om skjermen (som i anstendighetens navn må sies at faktisk ble omtrukket av min makeløse mamma, vel å merke etter at hun i beste mening nærmest hadde ramponert utgangspunktet).

Og voilá!

Update: Jeg har karret meg videre til kvartfinalen i Den Gyldne Q, tusen millioner takk for alle vakre stemmer! Vil du fortsette å heie på  meg så kan du stemme på meg her i dag (og kanskje i morgen?), enten i pollen eller i kommentarfeltet – eller begge steder.

 

10 Responses

 1. Kathrine

  November 10, 2009 21:28

  Hadde det vært for noen måneder siden så hadde du fått alle de stemmene jeg kunne gitt deg. Nå syns jeg dessverre du har tapt deg og oppdaterer sjeldnere, og med ikke fullt så gode innlegg… Satser på at du kommer sterkere tilbake!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Det var leit å høre at du syns jeg har tapt meg. Vi får se om jeg kommer sterkere tilbake, ja :-)

  [Reply]

  Reply
 2. Alter Ego

  November 10, 2009 21:45

  Jeg likte forandringa i lampa – selv om min smak i lampeskjermer ikke egentlig er noen av de to. Jeg kom innom hit etter en visitt hos Glambib’en, og det slo meg at hun sikkert ville hatt den originale retrolampa, du har en nyshinet og mer moderne stil, og jeg ville hatt et tredje alternativ. Det er godt man har ulik smak!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Blir så glad hver gang du kommenterer, fine damen! :-)

  Tror kanskje ikke at Glambib’en hadde beholdt lampen som den var – noe måtte nok gjøres uansett. Men det hadde jo vært et utrolig morsomt prosjekt å gi en sånn lampe til en håndfull folk (bloggere?) og så se hva de gjorde ut av den?

  [Reply]

  Reply
 3. Prinsesse Villikke

  November 11, 2009 16:40

  Jeg stemmer i vei! Og selv om du kanskje ikke liker disse rosa-bloggerne så synes jeg du skal sjekke ut følgende nominasjon jeg gjorde:

  http://www.idawulff.com/?p=711&cpage=1#comment-2177

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Jeg har ikke noe imot rosabloggere jeg, men leser ikke Ida Wulff så ofte. Så da var det fint at du ga meg lenken til denne utrolig hyggelige kommentaren! Tusen takk for skryt, nå ble jeg veldig glad!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


+ 4 = six

CommentLuv badge