Leserundersøkelsen er klar!

, , 5 Comments

Da er leserundersøkelsen klar! Løp inn her og svar i vei, dere har noen dager på dere før jeg stenger den og fordyper meg i analysen. Som selvsagt blir publisert her på bloggen etter hvert, noe annet skulle tatt seg ut.

Hjertelig takk for alle innspillene jeg fikk – og ha en aldeles fortreffelig fredag alle sammen!

(Hvis du ikke syns det var mange nok spørsmål og gjerne vil svare på et til, så kan du stikke innom søte Ajjabajja og stemme i pollen hos henne – som du finne helt nederst i denne posten)

Illustrasjon: Mafa+

 

5 Responses

 1. Tja

  August 28, 2009 09:33

  Nå kan ta en blogg om kongo snart, de kan jo ikke være rett navla der nede? Hva er dine tanker rundt rettsaken der nede, sett ut i fra at du kanskje vet mer om det landet enn meg.

  [Reply]

  Reply
 2. Alter Ego

  August 28, 2009 11:02

  Done! (I valg-biten glemte du alternativet ‘har forhåndsstemt’, men hey – da sier man vel bare at man skal stemme når dagen kommer? I hope so…)

  [Reply]

  Reply
 3. Lene

  August 31, 2009 10:41

  En ting jeg ønsker meg, om jeg kan det: matstoff og lure tips om livet som glutenfri (for det er det du er?). Mener å huske at du skrev om quinoa en gang, og det er mer interessant å lese om hva andre gjør for å unngå gluten/laktose/alt mulig, enn trauste artikler om herr&fru perfekt som bor på landet og odler sin egen mat. Typ.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


× six = 36

CommentLuv badge