Litt mer meg selv

, , 5 Comments

Vi har vært på hytta noen dager. Jeg har sittet på trappa og kikket på sommerregnet, tatt utendørs fotbad og lakket tåneglene mine røde. Jeg har drukket morgenkaffe i sola, badet naken i en øde vik og smakt årets første kantareller. Jeg har latt de praktiske, ammevennlige klærne få fri og funnet frem sommerkjolene mine i stedet. Plukket markblomster og trillet tur langs en skogsvei med gylne åkere så langt øyet kunne se på alle kanter. Jeg har nytt stillheten, lest bok og holdt meg langt unna nyheter i alle slags medier. Nå føler jeg meg nesten som meg selv igjen.

I dag drar vi hjem. Kjære Oslo – fine byen min – håper du også har blitt litt mer deg selv siden sist.

 

5 Responses

 1. v

  August 4, 2011 22:50

  Idyll! Høres ut som en hærlig sommer. Jeg har et spørsmål, jeg lurer på hva slags barnevogn dere har? Jeg sitter i jungelen av sports/duo/dobbel/combi/refleks/trehjul/4hjul kaoset. Og trenger en fin og god byvogn! Noen tips? :)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Vi har arvet en Teutonia-vogn av søsteren min så vi slapp heldigvis den jungelen du snakker om. Veldig takknemlig for det. Og veldig fornøyd med vogna, men klarer ikke å finne modellen på nettet så det spørs om den ikke har gått ut av produksjon.. Men det er hvertfall en duovogn med tre hjul.

  Beklager at jeg ikke kan være mer til hjelp – og lykke til!

  [Reply]

  Reply
 2. Carina

  August 7, 2011 22:14

  Åh, som jeg kjenner meg igjen i det du skriver! Håper gjensynet var fint! Vi ankom Oslo i dag, etter fire uker på hytta. I morgen skal vi ut og lukte og kjenne på byen igjen..jeg grugleder meg

  [Reply]

  Reply
 3. Mammadamen

  August 8, 2011 11:24

  Det er herlig når det begynner å skje, at man blir litt mer seg selv igjen. Jeg følte jeg nesten akkurat hadde blitt det, da jeg ble gravid med lillegutt. Ja, jeg nyter barseltiden nå, men må innrømme jeg gleder meg veldig til å bruke kjole igjen. Og gjerne en prikkete en, som jeg har ønsket meg i evigheter. Jeg har forresten sett en sort med hvite prikker på HM som jeg tror kanskje blir min:-)

  God mandag til deg, Frøken Makeløs!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


+ 8 = fourteen

CommentLuv badge