Makeløs Niese tar en prinsesse-makeover

, , 9 Comments

Denne helga har jeg hatt overnattingsbesøk av Makeløs Niese. Det har jeg omtrent en gang i året og for hver gang har hun blitt så mye større at jeg kan ikke skjønne at det bare er et år siden sist. Nå har damen fyllt åtte år og er på god vei inn i tilværelsen som tween. Barnemusikk er for eksempel ganske barnslig, Lady Gaga og X-faktor er derimot utrolig kult. Dessuten er hun fryktelig nysgjerrig på hva som fins på internett, så på fredag sprang vi frem og tilbake mellom de relativt talentløse deltakerne på tv og pc-en hvor vi blant annet fant en barne-variant av Youtube (reklamefri og uten skumle videoer). Der lot vi oss imponere av ballettdansere og 1-2-3-4-videoen til Feist, og fniste av lol-katter og dansende høner. Så danset vi til Lady Gaga (en av oss benyttet sjansen til sjekke ut egne positurer i refleksjonen fra kjøkkenvinduene) og diskuterte om man får flere stemmer i X-faktor hvis man er pen. Det får man visst (jeg vurderte å fortelle om Kurt Nilsen, men droppa det. Han vant jo i gamle dager).

Dagen etter dro vi til Nikita i Markveien, for Niesen hadde fått lovnad om hull i ørene i bursdagsgave av meg og Helten. Da de utvalge gulldobbene var på plass strålte hun om kapp med solen, jeg tror nesten ikke hun klarte å slutte å smile. Den unge frøkenen ble ikke mindre lykkelig etter et besøk på Accessorize og innkjøp av hårbøyle av typen tiara, samt forsikringer om at hun så ut som en riktig prinsesse. Til slutt tok vi en kakao på fine, fine Cocoa i Toftes gate, hvor Niesen slurpet i seg karamallkakao med marshmallow og krem og tanten fikk mørk mint-kakao med soyamelk.

Å ha Makeløs Niese på besøk er virkelig bare solskinn og glede, maken til omgjengelig, omtenksom og blid unge skal man jammen lete lenge etter. Og jeg er åpenbart helt objektiv her. Heldige meg som får være tante til verdens fineste niese!

 

9 Responses

 1. Lady Netta

  October 25, 2010 01:02

  Åh, Cocoa er så utrolig fantastisk sted :D Jeg tror jeg skal dit en tur denne uken, det er verdt pengene sine :)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Enig – og så har de til og med laktosefri kakao! Fantastisk. Synd det er blitt så utrolig poppis, jeg var innom en søndag ettermiddag og da var det så lang kø at jeg bare snudde i døra. Denne helga derimot, var vi der sånn litt over klokka ti og da var det good plass :-)

  [Reply]

  Reply
 2. girlofnorway

  October 27, 2010 08:08

  Jeg har savnet innlegg om de Makeløse tantebarna :)
  Hvordan var reaksjonen på at de skulle få et Makeløst søskenbarn? Og hvordan er det med Makeløs Nevø?

  Jeg er sikker på at du ser veldig bra ut med kulen på magen og at den kler deg meget godt :)

  Ha en flott dag!

  ps.. hvordan går det med kjøreskolejakten?

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Hehe, Niesen lurte på hvor denne fetteren skulle komme fra – hun hadde tydeligvis avskrevet meg som potensiell mor :-) Makeløs Nevø har det bare bra, han ragger rundt som han pleier. Og Makeløs Mini har begynt i barnehage og lært seg å si “miiiin!” Fine er de alle sammen!

  Takk for det! Er superkoselig å se at magen vokser. Kommer nok noen flere magebilder her etterhvert også. Og så skal jeg snart kvinne meg opp til å ringe noen flere kjøreskoler – kan ikke si jeg gleder meg men det må jo gjøres.

  Ha en riktig fin dag du også!

  [Reply]

  Reply
 3. Makeløs Niese

  November 5, 2010 22:47

  Hei tante!
  Takk for alt det pene du har sagt om meg. Jeg tror jeg har arvet skjønnheten fra deg, for du er så pen. Hvordan har du det – jeg har det fint. Kan du komme hit snart? Klem fra meg

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Hei Makeløse Niese!

  Tusen takk for fin hilsen, nå ble jeg veldig veldig glad! Jeg har det fint. I morgen skal onkel og jeg øvelseskjøre til mormor. Det vil si, jeg skal øve og han skal være lærer. Kanskje du har lyst til å bli med oss ut på en liten tur i høstsola? Det hadde vært koselig!

  Stor klem tilbake!

  [Reply]

  Reply
 4. vaarloek

  November 15, 2010 16:57

  åh, daym. trodde de skulle legge ned? sendte dem en mail en gang i fjor for å høre om de hadde soyakakao, men de svarte meg aldri og så kom jeg meg aldri dit liksom. men nå må jeg jo legge turen innom, når jeg bare kommer meg til oslo igjen :P soyakakao MED MINt høres sykt digg ut. må eksperimentere mer med kakaoen, tror jeg.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


+ six = 15

CommentLuv badge