Makeløse festivalfolk

, , 4 Comments

Jeg klarte ikke helt å begrense meg til den festivalen jeg faktisk var på selv (Øya), særlig ikke etter at jeg oppdaget at Vampire Weekend og Beach House spilte på Hove. Akk. Velvel, her er hvertfall spillelisten jeg lovet dere, med noen av mine festivalfavoritter fra i år. Håper dere liker den!

Bulletproof – La Roux
The Yeah Yeah Yeah song – The Flaming Lips
Dancing on my own – Robyn
Are you satisfied? – Marina and the Diamonds
Paper Planes – Mia
Walk the shame – Pony the Pirate
Giving up the gun – Vampire Weekend
Airplanes – Local Natives
Zebra – Beach House
VCR – The xx
Moviestar – The Captain & Me
Carnies – Martina Topley Bird
Privat Regn – Kråkesølv
Oh No! – Marina and the Diamonds
Fembot – Robyn
Holiday – Vampire Weekend

 

4 Responses

 1. ingrid

  August 19, 2010 20:44

  Local natives var fantastiske på Øya.
  Og the XX senere på kvelden. Fyrverkeri til og med.
  Magisk.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Enig i at Local Natives fra utrolig bra, veldig bittert at jeg soste bort de siste ti minuttene av konserten på å løpe frem og tilbake til Enga. De slemmingene jeg var sammen med var påpaselige med å fortelle meg opptil flere ganger at de siste ti minuttene var de beste :-(

  Litt mer usikker på The xx – men det burde uansett være fyrverkeriavslutning hvert år!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


+ four = 7

CommentLuv badge