Mannlig, bitter versjon av meg

, , 6 Comments

Vel, det var hvertfall med disse ordene Homovennen introduserte meg for den britiske komikeren David Mitchell. Dere som har begynt å følge denne bloggen etter at jeg møtte Helten (desember 2009) er kanskje ikke klar over at jeg i tidligere tider ikke var fremmed for å publisere hverken småbitre, dypt sarkastiske og pinlig ærlige bloggposter. Enkelte vil kanskje gå så langt som til å hevde at dette var selve gullalderen i bloggen Frøken Makeløs og etter et raskt tilbakeblikk i arkivet er jeg tilbøyelig til å være enig. På den annen side var det svært langt unna gullalderen i livet til Frøken Makeløs – og jeg velger liv over blogg anyday. Så det så.

Men tilbake til David Mitchell. Videoen over er en av 27 episoder i nett-serien Soapbox. I en annen episode (noe sier meg at den er blant de siste?) tar han et sylironisk oppgjør med sin egen sponsor, noe som selvsagt ender med at de dropper han. Sjelden kost. Forøvrig viser det seg at vi begge er født midt på søttitallet, ingen av oss har lappen og – som dere kan se i videoen – hvertfall en av oss har beholdt sin vittige ironi. Jeg er litt usikker på om han har rett når han påstår det er en feilaktig generalisering å si at menn er på dødens rand allerede etter et par host – men festlig er han. Det skal han ha.

 

6 Responses

 1. Sonja Dadam!

  August 30, 2010 21:32

  Når jeg blir stor skal jeg gifte meg med David Mitchell (og, ja, dette er en avgjørelse jeg tok før jeg fikk vite at Robbie Williams forlovet/giftet seg)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Det kan jeg se for meg at blir et fantastisk morsomt ekteskap! Kan jeg få komme på middagsbesøk hos dere da? Plis?

  [Reply]

  Sonja Dadam! Reply:

  Selvfølgelig får du komme!

  Og jeg sier ikke at du må dumpe kjæresten din eller noe, men innimellom savner jeg bloggen din sånn som den var før.

  [Reply]

  Sonja Dadam! Reply:

  (men så har også min blogg dalt veldig i både kvali- og kvantitet i forhold til hvordan det var for 2 år siden, og det eneste jeg gjør er å se mer på tv, så jeg burde vel egentlig ikke si noe)

  Frøken Makeløs Reply:

  Kanskje det bare er vi som er treige og ikke har skjønt at vi burde gitt oss på topp? Jeg tenker at det er vel en grunn til at disse kunstnerne leverer best når de har det som verst, for det er jammen vanskelig å være sarkastisk og bitter når man egentlig er kvalmende lykkelig. Akk.

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


4 × six =

CommentLuv badge