Meaghan Smith: Here Comes Your Man

, , 4 Comments

Fryktelig lenge siden jeg har lagt ut en video her nå, men aiai – Meaghan Smith! Jeg oppdaget henne ved en tilfeldighet av type Spotify (klikke videre, klikke videre…) og ble riktig så happy. Damen er fra Canada, ga ut debutplata i 2008 og har gitt ut en del julemusikk etterpå, av alle ting.

Dagens makeløse er en fabelaktig coverversjon av Pixies-låta Here comes your man fra 1989 og var med på soundtracket til filmen (500) Days of Summer. Finfin indiepop med sol og sommer, rød sykkel med kurv på styret, prikkete kjole, pluss fin mann av type høy og skjeggete – what’s not to like?

Fin fredag og god helg til dere alle!

 

4 Responses

 1. Tonje

  March 26, 2012 20:25

  Dette ble soundtracket til helgen min, spilt flere ganger som perfekt lite avbrekk mellom slagene i lang arbeidshelg. Den varer nok en stund utover våren også tenker jeg. Takk for tipset! (jeg ønsker meg kjolen og sykkelen… min egen mann kommer hjem om et par timer så akkurat det er i boks;) )

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Så fint at du likte den! Det ble soundtracket til min helg også :-)

  [Reply]

  Reply
 2. Susanne K

  March 27, 2012 09:35

  Love it! 500 days of Summer er forøvrig også en strålende film. Søt, annerledes og morsom feel good. Anbefales!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Har sett den faktisk – og er enig med deg i at den er fin. Samme gjelder forøvrig resten av soundtracket også, verdt å sjekke ut! :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


6 × = thirty

CommentLuv badge