5 Responses

 1. prinsessevillikke

  December 20, 2008 13:04

  Nå har jeg lest denne posten så mange ganger, men jeg skjønner ikke!!! Han som giftet seg stjal Megan fra han som holder talen, eller?

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  December 20, 2008 16:43

  Haha, så vanskelig er det da ikke? Neida, Megan har ingenting med bryllupet å gjøre. Brudgommen har bedt han om å holde tale og i den talen snakker han om singlelivets gleder – blant annet det at man kan plutselig møte noen og bli kjempeforelska. Det er jo noe man ikke kan når man har giftet seg.

  [Reply]

  Reply
 3. Prinsesse Villikke

  December 31, 2008 12:41

  Jeg så ikke svaret ditt før nå, og jeg må si at jeg blir på grensen til flau over meg selv for at jeg ikke skjønte det… Men som vordende jurist leter jeg vel etter tolkninger som ikke en gang finnes. Vi skylder på det!

  P.S: Godt nytt år til frøkna fra prinsessa!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


3 + = four

CommentLuv badge