Ny leserundersøkelse

, , 13 Comments

Jeg tror det er på tide med en ny leserundersøkelse, som kanskje kan være litt mer omfattende enn den forrige. Grunnen til at jeg vil lage den mer omfattende enn jeg gjorde i mars er både fordi det er flere ting jeg gjerne vil vite om dere, og fordi jeg forrige gang fikk inntrykk av at det var mer dere gjerne ville svare på eller fortelle om dere selv.

Så i god sosial medie-ånd så tenkte jeg at dere nå på forhånd skal få lov til å komme med innspill om hva slags spørsmål dere ønsker dere. Kanskje det er noe du brenner inne med? Eller kanskje du blogger selv og har lyst til å snylte litt på min undersøkelse for å få vite noe om vanene til blogglesere generelt? Kanskje du bare akkurat snublet innom her og har en mening eller tips om leserundersøkelser?

Ordet er fritt!

Illustrasjon: Natalie Dee

 

13 Responses

 1. Tja

  August 25, 2009 10:21

  Og du vil ha tilbakemeldingene her i kommentar feltet eller har du laget ett magisk skjema som du glemte å linke til ?

  [Reply]

  Reply
 2. Krissy

  August 25, 2009 16:00

  Landsdel, grad av interesse for (lang) turgåing og jogging (haha), om hvor sterkt vandannede mennesker vi er (;-D), sportslige sympatier og supporterinteresse, interesse for lesing: pjatt vs kvalitetsbøker/blader. etc.

  Her er mye å ta tak i frøken, det er bare å spa opp .. ;-D

  [Reply]

  Reply
 3. Tja

  August 25, 2009 16:13

  Hvordan det oppleves å blogge relativt anonymt, men vite at en haug med mennesker stocker deg på webben / virkeligheten?

  På en måte en aldri så liten kjendis, hvordan opplever du statusen.

  Leser familie, venner og kollegar bloggen din.

  Hva er de merkeligste adressene folk besøker deg fra?

  Vi har jo lært en del om dine kunnskaper om mangt ett land, og det siste året har vi også blitt kjent med enorme mengder med kles-blogging. Har du fler spennende sider du kunne tenke deg og dele med verden?

  jeg savner dine små synspunkter og tanker om livet som det var en del mer av før du ble så kjent ;-)

  [Reply]

  Reply
 4. Irene

  August 25, 2009 16:42

  - Mer om Kongo, og gjerne om andre land i Afrika!
  – Favorittboker om Afrika
  – Leilighetsblogging
  – Morsomme historier (a la han engelskmannen med den handskrevne lappen)

  [Reply]

  Reply
 5. Frøken Makeløs

  August 25, 2009 18:55

  Takk for ideer og tanker!

  Her må det en liten presisering til, ser jeg. Jeg vil gjerne ha innspill på hva jeg kan spørre dere om i en leserundersøkelse. Så skal jeg lage undersøkelsen og legge den ut så dere kan få svare i vei.

  Jeg har litt løse planer om å la dere få spørre om ting dere lurer på om meg også etterhvert, så spørsmålene er uansett notert :-)

  [Reply]

  Reply
 6. Cecilie

  August 25, 2009 20:53

  Haha, det vanligste er jo nettopp at man ønsker spørsmål til seg selv, så ikke så rart at dette ble misforstått – måtte lese det et par ganger selv jeg. Kudos!

  Hvorfor vi som blogger blogger?
  Hvor får man ideene fra?
  Hva slags tekniske, smarte tips kan vi dele?
  Er vi anonyme eller ikke, hvorfor/hvorfor ikke?
  Synspunkter på sosiale medier – supplement eller erstatning for irl sosiale relasjoner?

  Lykke til & ha en fin kveld :-)

  [Reply]

  Reply
 7. Alohagirl

  August 25, 2009 21:40

  Hva er det som får dere bloggere til å ville (eller ha behov for) å dele privatlivet deres med fremmede- og hvorfor er fremmede folk (meg selv inkludert) interessert?

  F.eks. jeg kan jo peke deg ut på gata til mine venninner og fortelle at hun der har jeg aldri møtt og vet ikke hva hun heter- men på søndag var hun ute og plukket sopp med typen sin og kjørte scooter…

  Et annet spørsmål kan være om blogging og andre sosiale medier skader omdømme og jobbmuligheter. Jeg har vært innom på noen av bloggene du leser og tenker at den personen ville jeg aldri ansatt. Kanskje noen har erfaringer på det feltet?

  Ellers liker jeg bloggen din, det var Helten min som stadig drev å sendte meg linker til bloggen din så nå leser jeg den for å komme ham i forkjøpet ;)

  [Reply]

  Reply
 8. Frøken Makeløs

  August 26, 2009 14:38

  Alohagirl: Veldig interessante problemstillinger du tar opp – og så lurer jeg selvsagt veldig på hvilke bloggere du aldri ville ansatt, eller hvertfall hva det er som gjør at du ikke ville ansatt dem?

  Så vittig at det var kjæresten din som sendte deg lenker til min blogg, jeg tror det store flertallet av leserne mine er kvinner (men det får vi jo vite sikkert etter leserundersøkelsen!)

  [Reply]

  Reply
 9. Alohagirl

  August 26, 2009 19:39

  Heisann

  Akkurat hvem det var husker jeg faktisk ikke, men det var noen jeg synes gikk litt for mye i detalj på privatlivet sitt (eller kanskje det bare er jeg som er kjip….). Mulig jeg gikk inn på bloggen til noen du følger som igjen førte meg videre til en annen blogg.

  Uansett, bloggere bør etter min mening ha et bevisst forhold til hva de publiserer- det er vanskelig å trykke “delete” i etterkant.

  Helten min blir sikkert glad for å ha fått omtale på en av favorittbloggene sine, lol.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


five × 5 =

CommentLuv badge