Nytt design

, , 11 Comments

Det er helt nytt her! Og jeg er kjempefornøyd, hurra! Bloggen trengte virkelig et ansiktsløft, den har sett kliss lik ut siden jeg flyttet fra blogspot til eget domene – og det begynner å bli noen år siden. Men først måtte jeg oppgradere WordPress (publiseringsløsningen jeg bruker) og siden den versjonen jeg hadde var eldgammel og gapet til den nyeste versjonen bare økte og økte, har jeg utsatt det i det lengste. Men i helgen gikk jeg på med krum hals, et lass pågangsmot og en dose moralsk støtte fra Twitter. Og jeg er superstolt av at jeg fikk det til helt selv!

Designmalen jeg har kjøpt (det fins utrolig mange fine, gratis WordPress-maler, men jeg falt for denne som kostet 40 dollar) er sånn fancy responsiv, så den skjønner på automagisk vis hva slags enhet du bruker og tilpasser seg etter det. Dermed er bloggen like fin og lesbar både på web, mobil og nettbrett.

En annen viktig ting er at jeg har prøvd å gjøre det lettere å finne gammelt gull. Både i de utvalgte postene som sirkulerer øverst på siden og i listen over mest leste innlegg i høyremenyen. Dessuten har jeg lagt til knapper under alle postene som gjør det enkelt å like og dele videre på Facebook og Twitter.

Håper dere liker det! Og si veldig gjerne fra hvis noe ikke fungerer, hvis du savner noe eller har andre tilbakemeldinger!

Illustrasjon: James Gulliver Hancock

 

11 Responses

 1. Liv-Inger

  September 11, 2012 23:07

  Kjempefint! Og skjønner godt at du er stolt som fikset selv! For jammen kan man gå seg vill når man skal i gang med tekniske oppdateringer og alt det der.

  Eneste jeg stusser litt på er størrelsen på den karusellen på forsida. Eller på bildene på karusellen. Kunne de ha vært litt mindre? På min 13 tommer må jeg scrolle for å se tittelen på saken.
  Liv-Ingers siste bloggpost: Glansede matpakker og økt forventningspressMy Profile

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Hei! Har gått og grunnet litt på det du sier og er egentlig enig med deg. Så nå har jeg gjort litt om på det, håper det funker bedre nå! :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


2 × six =

CommentLuv badge