Om å konkurrere mot sine favoritter

, , 13 Comments

Hurra, jeg klarte å komme videre til neste runde av Tordenbloggen! Takk til alle søte mennesker som stemte, dere er da aldeles fortryllende alle sammen. Kan dere kanskje tenke dere å være litt fortryllende i dag også, mon tro?

Det er mye fint å si om Tordenbloggen; man oppdager nye blogger, får anledning til å skryte av favorittene sine – og så blir det sånn trivelig førjulsstemning i Bloggebygrenda. Ulempen derimot, er at man kan risikere å måtte konkurrere mot sine egne favoritter og det er jo ikke stas i det hele tatt. I dag konkurrerer jeg mot Idaho – kvinnen bak den geniale livebloggingen av Kodenavn Hunter (hun skuffer neppe på fredag heller, sjekk ut bloggen hennes rett etter at Hunter er slutt!). Ikke bare er hun morsom og flink og ekstremt produktiv – hun er utrolig hyggelig også.

Så hvis du har lyst til å stemme på en av oss (eller noen av de andre som konkurrerer i dag), så må du løpe inn på Tordenbloggen og stemme. Det begynner når Hjorthen står opp (nitiden, kanskje?) og slutter omtrent ved midnatt. Du kan stemme både i pollen og ved å legge igjen en kommentar – velbegrunnede kommentarstemmer teller mer enn andre stemmer.

(Bildet er stjålet fra Where the Quaint Creatures Await)

 

13 Responses

 1. Snåta

  December 3, 2008 09:53

  Skulle gjerne ha stemt, Frøken Makeløs, men jeg finner faktisk ikke bloggen din i lista…. Mulig jeg er blind eller teit eller begge deler….

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  December 3, 2008 14:32

  Jeg også! Hadde egentlig planer i kveld, men de har blitt utsatt til i morgen. Det tror jeg ikke er så bra – for da blir jeg jo bare sittende og trykke F5 i hele kveld. Som egentlig er litt tøysete – for man finner jo ikke ut hvordan det går før i morgen uansett.

  Heia oss begge to!

  [Reply]

  Reply
 3. Guro

  December 3, 2008 20:28

  Jeg funderer alltid litt på hva som er en -velbegrunnet- kommentarstemme…holder det at jeg kommenterer med mine beveggrunner (eller hva det heter) for å stemme på deg, eller må man liksom ligge oppe på “frk Makeløs sine blogger” nivå for å bli godkjent som “velfundert”. Jeg vil jo GJERNE bidra til at en av mine definitive favorittblogger går videre og riktig knallhardt banker forrige års resultat. Enn så lenge (til jeg har fundert fram noe litt mer velfundert) så har du fått kommentarstemme av meg :)

  Guro

  [Reply]

  Reply
 4. Frøken Makeløs

  December 3, 2008 20:46

  Heidi: Hurra og takk!

  Guro: Det er Hjorthen sitt system og jeg tror ikke noen andre enn han egentlig vet akkurat hvordan den poengtellingen foregår. Teller alle kommentarstemmer mer enn pollstemmer for eksempel – selv om de er ubegrunnet? Det vet hvertfall ikke jeg. Men jo tjukkere man smører på, jo større er vel sjansen for dobbel uttelling, antar jeg. Velfundert tror jeg imidlertid ikke det trenger å være – uten at jeg helt ser at det skulle være et problem for din del..? :-)

  Takk for stemme!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


eight × 2 =

CommentLuv badge