Perfeksjon

, , 5 Comments

Denne helgen blir perfekt, jeg bare vet det. Sola skinner og det er sommer i byen og folk er blide og løse tråder har samlet seg vakkert i en avsluttet knute som nå kan få ligge i fred.

I kveld blir det vin og te og kaker og skravling i hagen til Frøken Fräken, og ettersom fokuset nok vil ligge mer på vin enn på te skal man kanskje ikke se helt bort fra at vi ramler på byen i løpet av kvelden. Og i morgen skal jeg møte en annen venninne – planen er å gjøre noe som inneholder antistress og solskinn. Er jeg riktig heldig er hun like klar for øytur som jeg er – det blir i så fall min første sådan i år, noe som egentlig er intet mindre enn en skandale.

Og så har jeg fått låne Ringenes Herre-dvd av min ubrukelige homovenn (han kan visst brukes til noe likevel), så da er søndagen reddet også.

Ut i sola og opp i trærne alle sammen!

 

5 Responses

 1. radiohode

  August 24, 2007 18:58

  Helgen din så lovende ut, helt frem til søndagen. Ringenes herre er så oppskrytt at… at… ett eller annet! Men du må ha det skøy likevel.

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  August 25, 2007 19:54

  radiohode: takk for det! jeg er overrasket at jeg liker ringenes herre så godt som jeg gjør, det er strengt tatt ikke min type film – sånn egentlig.

  tina: det ble boblefylla og formen i dag er faktisk helt upåklagelig. det samme kunne man neppe sagt om meg i går, men det er jo en annen sak.

  [Reply]

  Reply
 3. Egoisten

  August 26, 2007 00:43

  jeg droppet vinen og trærne. Satset på elva og kaffe i steden. Håper det er okei?

  Egoisten
  - Åtgaumsforvaltar med frisk luft i lungene

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


1 × = five

CommentLuv badge