Pete Yorn & Scarlett Johansson: Relator

, , 4 Comments

Jeg har vel aldri vært Scarlett Johansson største fan, ikke at jeg misliker henne men jeg er jo ikke.. vel, mann heller. Anyways. Spotify sine veier er som kjent uransakelige, og plutselig sitter man der og kan konstatere at damen er halvparten av den nye favorittduoen.

Og selv om unge Scarlett altså ikke er min favoritt, så er hun antagelig ganske langt opp på lista til Pete Yorn som skal ha uttalt at inspirasjonen til samarbeidet kom fra Serge Gainsbourgs plater med Brigitte Bardot. Så det så.

 

4 Responses

 1. Mariann

  March 25, 2010 17:46

  Ikke dumt, lenge siden jeg har hørt på Pete Yorn, glemt hvor flink han er. Og skulle du få lyst å legge ut en ny spotifyliste, er det alltid populært:)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Jeg holder på faktisk! Skal prøve å få lagt den ut i nærmeste framtid – påska kanskje?

  [Reply]

  Reply
 2. iruth

  April 13, 2010 16:47

  Ah, jeg digger den sangen også. Hørte noen strofer av den på Skavlan for en tid tilbake og ble sittende å google teksten (som ikke var så lett å få med seg siden sangen ble spilt som bakgrunnsmusikk i et innslag), og til slutt kom jeg til ei side med Peter Yorn og Scarlett Johansson og en sangtekst som ligna. Iiiik! Jeg kunne ikke tro det jeg heller.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


× 7 = thirty five

CommentLuv badge