Resultater fra pollen

, , 1 Comment

303 av dere tok dere tid til å svare på pollen min, tusen hjertelig takk for det! Av disse 303 var det 42 prosent mammaer og 1 prosent pappaer. 10 prosent var gravide, 11 prosent var barnløse og verpesjuke. Og så var det 27 prosent som var barnløse og ikke hadde noen planer om å formere seg. Til slutt var det 8 prosent som svarte “annet” hvorav flere benyttet sjansen til å presisere at de var barnfrie og ikke barnløse. Dessuten var det en del som var barnløse (eller -frie) og uten planer om å formere seg sånn med det første, men kanskje en gang i fremtiden? Og så var det noen veldig fine og originale svar som fikk meg til å smile litt ekstra, for eksempel disse:

♥ Jeg har fulgt deg siden du var make-løs, og har hund

♥ Jeg er nyforelska og nybakt tante!

♥ Artist

♥ Jeg er barnløs, og samboeren har ingen planer om å formere seg enda

Og så så mange hyggelige hilsener i kommentarfeltet da! Tusen takk, fine fine mennesker! Alt i alt må jeg si at dere lesere er en mer sammensatt gruppe enn jeg fryktet. Hurra for mangfoldet!

 

One Response

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


eight − 8 =

CommentLuv badge