Sørpe forkjøla

, , 10 Comments

Jeg må bare beklage den dårlige bloggfrekvensen om dagen, jeg har klart å bli skikkelig sørpe forkjøla. Tett nese og tette bihuler og tett hode som ikke kan kureres med smertestillende, for vi vil jo ikke ha en baby med med nyresvikt (Ibux) eller misdannede kjønnsorganer (Paracet). Så da får man vel bare holde ut.

Heldigvis bor jeg sammen med den aller fineste mannen, som tålmodig masserer vond rygg og nakke, henter vinterdynen min på loftet, lager te og snurrer film. Når man i tillegg får lov til å sovne i armkroken hans en søndag ettermiddag med fyr i ovnen og julestjerne i vinduet og liten baby som danser i magen, så innser man at man faktisk ikke har det så altfor ille likevel.

Illustrasjon: Gizem Vural

 

10 Responses

 1. Binka

  December 6, 2010 19:03

  Høres ikke bra ut. Er forresten ganske sikker på at Pinex (smertestillende og febernedsettende) skal er trygg for gravide. God bedring! :)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Så vidt jeg kan skjønne er virkestoffet i Pinex paracetamol, så da er jeg vel like langt dessverre. Takk! :-)

  [Reply]

  Reply
 2. Heidi

  December 6, 2010 22:13

  Ha, ha , ha, nå har jeg ledd meg gjennom flere av innleggene dine! Du skriver fantastisk bra! Sitter her med stor mage, halsbrann og kynnere bare jeg tenker på å bevege meg. Men er samtidig utrolig lykkelig, og venter på min andre sønn om 5 uker! Lykke til videre, med hormoner, mage, og alt det andre! Det er verdt det! (håper bare det går an å føde uten å ha trent og…..for jeg kan nemlig ikke gå i 5 min uten at kynnerne tar av, og det skal de visst ikke….). Og håper ikke de søte små tar alt for mye skade av tårer, for hormoner og tårer hører sammen. Ser ikke ut til mitt første vidunder har tatt skade (hi-hi)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Så stas at du liker gravidetekstene mine! Lykke til du også, høres ut som det er et potensielt nyttårsbarn som bor i magen din :-)

  [Reply]

  Reply
 3. Mariann

  December 7, 2010 11:51

  Å, nei! God bedring! Bra du kan se positivt på tilværelsen! :)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Takk for det! Når alt kommer til alt har jeg det jo ikke så altfor fælt, selv om jeg liker godt å synes litt synd på meg selv innimellom :-)

  [Reply]

  Reply
 4. Bergljot

  December 7, 2010 13:24

  God bedring til deg;-) Jeg ville nok vært uansvarlig og tatt sjansen på en paracet (liker ikke å lide), er jammen glad for at jeg ikke visste om det der med kjønnsorganene i min tid som gravid. Mener å huske at jeg til og med fikk Cosylan (hostesaft) med NARKOTIKA med begge mine to siste. Jeg tror det har gått bra – men man vet vel ikke sikkert før de entrer puberteten.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Nei, når vet man egentlig at det har gått bra? Paracet skal visst kunne gi dårligere sædkvalitet, og det finner man vel sjelden ut før man bestemmer seg for å få barn selv. Plutselig sitter jeg der om tretti år og har skylda for at sønnen ikke kan få barn! Yaikes.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


5 − = four

CommentLuv badge