Sadistkidsa i kassa på Meny

, , Leave a comment


Hva slags ekle sadister er det egentlig som jobber i matbutikker nå for tiden? En ting er jo at de aldri – aldri! – er til hjelp når man spør dem om noe, en annen ting er den kjipe hviskestemmen de bruker når de ser at du drister deg til å ha mp3-propper i ørene når de ekspederer deg.

Det slår nemlig aldri feil. Hører jeg på musikk (veldig veldig lavt selvsagt), eller om jeg for den saks skyld bare har pluggene i ørene, så kan du banne på at hun i kassen bruker sin aller laveste hviskestemme når hun spør om jeg skal ha pose. Bare for å være vemmelig. Og som regel går det jo greit at hun hvisker, for etter en del år med musikk i ørene har jeg lært meg å lese på leppene ganske bra (flaks for meg hvis jeg blir døv i mitt neste liv.. eller i dette livet også, når jeg tenker meg om). Men noen ganger er det visst ikke slemt nok for den lille kasse-kiden å hviske, så hun mumler i tillegg sånn at det er helt umulig å gjette seg til at hun faktisk lurer på om jeg har lyst til å betale en krone for å få en plastpose av henne.

Jeg har sittet i kassa selv noen sommere for hundre år siden og ja; jeg vet at det fins irriterende kunder. Men JEG er jo ikke en av dem!!

 

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


1 + = ten

CommentLuv badge