Se min kjole # 3

, , 8 Comments


Dagens kjole er kjøpt i Bangkok (jupp, jeg har en del kjoler derfra, hurra). I følge kjolen selv er den laget av 100 prosent bomull, men jeg lurer litt på om den rett og slett farer med løgn. Vi snakker tross alt om en kombinasjon av et slags fløyelsaktig stoff (gisp!) og tyll og silkebånd her. Båndet er forøvrig så langt at det går to ganger rundt kroppen og hvis du skulle lure så pleier jeg ikke å vandre rundt med en diger sløyfe midt på magen, den er vanligvis knyttet bak på ryggen.

Og så har skjørtet sånn ballongfasong og det liker jeg veldig godt – nesten like mye som kjoler med a-fasong.

 

8 Responses

 1. Alter Ego

  November 28, 2008 14:35

  Jeg er ikke saa glad i ballongfasong, men kjolen (hvis jeg ser bort fra det) er simpelthen nydelig – og jeg er rimelig sikker paa at du kler den bra! Den ser ut som om den kan brukes ’til det meste’ alt etter tilbehoer; fra hverdags til superglam – har jeg rett?

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  November 28, 2008 14:47

  Lenestyle: Det syns jeg og! :-)

  Alter Ego: Takk takk! Jeg ville nok ikke brukt den til hverdags (og jeg er ganske pyntete av meg..). Men alt fra middagsselskaper via barnebursdager til nyttårsaften går veldig bra! Problemet er egentlig å finne noe som passer å ha inni den, har gått for silkeaktig bluse foreløpig, men er åpen for forslag!

  [Reply]

  Reply
 3. Gundad

  November 28, 2008 17:55

  Fløyel kan vere bomullsfløyel, silkefløyel eller syntetisk. Så det kan godt hende at det er bomull. Du bør kjenne det når du går med den, Du sveittar langt mindre i bomullsfløyel enn i syntetisk.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


one + = 6

CommentLuv badge