Se min mage: Uke 31

, , 10 Comments

Se min mage! Er den ikke fin? Fineste magen jeg har hatt noen gang hvertfall. Og i tilfelle du lurer, så er den hverken for stor eller for liten, men helt akkurat passe. Bebbisen vår danser og kiler og sparker og bomper rundt inni der, og vokser akkurat som han skal. Særlig aktive tidspunkt er tidlig om morgenen, når jeg skal legge meg, etter at vi har spist og når han hører musikk. En musikalsk matmons med andre ord.

Og forøvrig må jeg bare si; NÆH! Jeg kom videre i Tordenbloggen jo! Tusen hjertelig takk for stemmer og fine ord, dere er bare aller best! I dag er jeg i ny duell, mot de flinke folka bak bokbloggen Bokmerker. Så ikke slutt å stemme da, snälla? I poll eller i kommentarfeltet, eller begge steder.

 

10 Responses

 1. Liv-Inger

  December 15, 2010 13:38

  Heisann!

  Kjempefin blogg du har! Kom over den på Twitter, tror jeg det var. Har sniklest litt den seneste uka ;-)

  Flott mage! Får mange gode minner til de gangene jeg har hatt en bompende mageboer inni min egen mage. Nå er det helt andre ting (les: sjokoladehunger og generelt lavt aktivitetsnivå) som gjør at den stikker omtrent like langt ut som din gjør ;-) Blir skjerpings på nyåret!

  Ha en fin dag!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Så hyggelig å høre, velkommen hit!

  [Reply]

  Reply
 2. Pia

  December 15, 2010 14:59

  En flott mage! Tenk, nå er det en ferdig krabat der inne, med hår og negler og hele pakka – skal bare vokse litt til først, så kommer`n! (Eller så kommer`a)
  Lykke til videre i Tordenbloggen!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Ja det er helt sprøtt. Så bilde i avisa av en toåring som var født i uke 26, hun så ut som en helt vanlig toåring nå. Men må si jeg håper han holder seg der inne litt til likevel. Og jeg har jo bare såvidt begynt å få dreisen på dette med å nyte graviditeten :-)

  Takk!

  [Reply]

  Reply
 3. Irene

  December 15, 2010 17:53

  Jeg har stemt, baade med knapp og med kommentar! Haaper du gaar enda lengre! Og grattis med fin mage! :)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Takk takk! Resultatene kommer nå straks, så får vi se. Blir spennende!

  [Reply]

  Reply
 4. Fröken Paris

  December 15, 2010 17:56

  Hurra for mage og hurra for at du er videre! Din mage ligner litt paa min:) 29 uker i dag!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Ja hurra! Det er superkos å lese bloggen din for tiden, så mange fine bilder! Eller, er jo alltid fint å lese den, men ekstra stas nå :-)

  [Reply]

  Reply
 5. Finnsdotter

  December 17, 2010 12:29

  Vakker mage er det du har. Og gratulerer med å komme videre! Stemmer og kommenterer hver gang du går videre og kommer til å fortsette med det. Lykke til videre med krabaten og blogg kåringen. ^^

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


seven − = 5

CommentLuv badge