Se min mage: Uke 21

, , 31 Comments

Som sagt har magen begynt å gjøre sin entre i det siste, så nå syns det at jeg er gravid. Det er stas! Og så er det omtrent komplett uforståelig at det bor en liten gutt inni meg som om bare fire måneder skal komme ut i verden og bli et helt ekte menneske som man kan kose med og skifte bleier på og være glad i og irritere seg over. Det er som å prøve å fatte at verdensrommet aldri slutter. Eller, verre egentlig.

Her kan dere forøvrig skimte forlovelsesringen også, så vidt det er. Den er fin! Og for dere som lurer så er jeg nå omtrent halvveis (uke 21). Termin er 23. februar. Og det er vel antagelig kortere til enn jeg tror?

 

31 Responses

 1. Kjersti

  October 10, 2010 20:47

  Kjempefin! Og gutten min ble født 23. februar i år :-)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Så morsomt :-) Og februar er en fin tid å få bebis på, håper jeg?

  [Reply]

  Snåta Reply:

  Gratulerer nok en gang! Februar er en veldig fin måned å få barn på- Min første er født 13.februar. Det går mot lysere tider og snart er det vår og sommer og man kan være masse ute! Min andre ble født 18.08 (i år) og det var mye mer slitsom å gå høygravis på sommeren og så har vi nå den kalde hutrete tiden foran oss! Så heia februar! (Men som du selv har opplevd kan man ikke bestemme helt når disse barna vår kommer..)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Nei det funker jo ikke helt å planlegge. Men når det ble som det ble (altså februar) så er jeg i grunnen riktig så fornøyd med det. Som du sier så slipper jeg sommeren som høygravid, jeg får permisjon i den lyse tiden og så blir han jo blant de eldste i klassen sin, når den tid kommer. Men såklart – et barn er jo velkomment uansett når på året det blir født!

  Kjersti Reply:

  Februar er råbra det. Du kan ligge i hi og bare kose den første tiden, når det er mørkt og kaldt ute, og så kan du bevege deg ut å trille i vårsola etterhvert. Og helt klart en fordel skolemessig å være født tidlig på året!

  Reply
 2. Eira

  October 10, 2010 21:09

  Både kortere til og lengre til enn du tror. De siste ukene er omtrent like lange som resten av svangerskapet til sammen. Og hvis du går over termin er hver ekstra dag verdt ca fjorten dager.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Det har jeg skjønt, det virker utrolig kjipt å gå over tiden. Krysser fingre for at jeg slipper!

  [Reply]

  Reply
 3. Fröken Paris

  October 10, 2010 21:53

  Magebilde! Har liksom haapet paa at det skulle komme et slikt etterhvert. Kjempefin er du! Omtrent samme störrelse paa din mage som paa…min (jupp, it was me). Jeg er 19+4 i dag!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Da hadde jeg rett! Gratulerer så mye til deg også, så stas. Kommer det magebilde på bloggen din også etterhvert?

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Jeg er 20+5 i dag forresten, så da er jeg omtrent en uke foran deg i løypa :-)

  [Reply]

  Fröken Paris Reply:

  Det kommer vel et bilde etterhvert. Men som du ser er jeg fortsatt skapgravid paa egen blogg… enn saa lenge!

  [Reply]

  Reply
 4. Katla

  October 10, 2010 22:08

  Beste kommentaren på gravide noen gang! Det er fint å se gravid ut når man er gravid, det er ikke så stas ellers. Og det er så skuffende å bare se tjukk ut. Hipp hurra for det kommende.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Ja, den der fat-or-pregnant-fasen var skikkelig ugrei, er veldig happy med å se ordentlig gravid ut nå :-)

  [Reply]

  Reply
 5. Sandra

  October 10, 2010 23:32

  Nydelig liten og søt mage. Jeg så vel sånn ut etter 3 mnd….Men så åt jeg på meg 28 kg totalt da. Så ut som en dypvannsbombe…. men gutten ble vakker og stor. 4850g;-)) Største på Aker Sykehus. Sprengte låne-babytøyet som en spekket pølse.

  Må bare legge til at vi begge ser normale ut igjen nå…..;-))

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  28 kilo på deg og nesten fem kilo på han – jeg blir helt svett bare ved tanken. Håper jeg slipper å legge på meg mer enn nødvendig – men jeg merker jo at det litt for kort til godteskåla om dagen.. Godt å høre dere er tilbake til normalen igjen nå hvertfall! :-)

  [Reply]

  Reply
 6. Piumen

  October 11, 2010 11:15

  Så vakker du er! Helt nydelig babymage. Er så fantastisk at vi damer kan ha små mennesker som vokser inni oss. <3
  Håper det går bra med deg og at du ikke har for mange graviditetsplager.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Åh, takk! Ja det går veldig fint. Jeg er i veldig bra form, heldigvis! :-)

  [Reply]

  Reply
 7. Imy

  October 11, 2010 20:16

  Ville bare si gled deg :-)
  Sitter her med min 4-ukers gutt på fanget og det er bare helt fantastisk!
  Den siste mnd av svangerskapet går nok alt for sakte, men sluttresultatet er veldig verdt alle plagene og vondtene her og der :-)
  Nydelig mage, kos deg med den!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Åh, det høres fint ut! Jeg gleder meg masse masse! Kos deg med lillegutt :-)

  [Reply]

  Reply
 8. Trulte

  October 11, 2010 20:59

  Hurra for februar (eller kanskje mars)-barn.. ;) Jeg er 20+4 i dag.. :)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Haha, hvem trenger mammaforum når man har blogg? Snart kan jeg jo starte en helt egen terminklubb her inne :-D

  [Reply]

  Fröken Paris Reply:

  Ja til terminklubb her inne! Haha, Ser jo at vi er minst fire jo men termin mer ellet mindre samtidig. Morsomt.

  [Reply]

  Reply
 9. Frk Frydefull

  October 11, 2010 21:08

  Fin-fint!!! Du ser fantastisk ut! Og jeg synes ringen virkelig gjør seg på bildet. Hihi . Er 21+3 nå – termin 20. februar. Utrolig spennende tid fremover. Har endelig begynt å kjenne at den sparker – helt herlig!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Takk! Ja ikke sant den syns godt? :-D Det er virkelig helt fantastisk å kjenne at de sparker. Også så romantisk det er når man ligger og kjenner på sparkene sammen! <3

  [Reply]

  Reply
 10. Stian

  October 14, 2010 16:09

  Så fint!

  Nå hadde det vært artig med en artikkel om hvis Frøkna møtte den fordums Frøkna (i 2000) eller framtidas Frøkna (i 2020) igjen.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


8 − three =

CommentLuv badge