Slottet er vårt!

, , 22 Comments

Jippi og hurra, nå har vi kjøpt slottet vårt! Nesten nitti vakre kvadratmetre på Løkka tilhører Helten og meg fra september av. Jeg kan nesten ikke vente med å flytte og ligger våken hver kveld mens jeg fabulerer og planlegger og tenker på hvor fint det skal bli i hver eneste krik og krok.

Gjennomgående? Check. Hjørneleilighet? Check. Toppetasjen? Check!

I tillegg er vi så grusomt heldige at vi har en vaskeekte interiørarkitekt i familien, som nå sitter i sitt lille chateau i Frankrike og tegner nytt kjøkken til leiligheten vår på harde livet. Ulempen slæsj fordelen med sånne folk er at de sjelden tar utgangspunkt i hvordan ting fremstår pr i dag, men i stedet tenker optimale løsninger. Resultatet er at vi sannsynligvis ender opp med å snu opp ned på halve leiligheten, men hei: et digert kjøkken med stukkatur i taket, svartovn i hjørnet og spiseplass til ti personer er da ingenting å gråte over?

Så nå er det vel bare å se opp for interiørbloggeren Frøken Makeløs tenker jeg. Denne bloggen har jo fullstendig mistet retning og tema, nå er det bare katteblogging som mangler så har det blitt en komplett all-in-one blogg. Men det kan jo kanskje også være en slags nisje?

Illustrasjon: Monettenriquez

 

22 Responses

 1. mykstart

  July 14, 2009 09:45

  Grattis grattia! Høres kjempefint ut, jeg skjønner at du snakker om slottet. 90kvm er stort, plass til hauger av barn der..hihi..
  Ellers mangler du jo en del annet for å være en komplett multiblogger: Strikkeblogging. Ha!:-)

  [Reply]

  Reply
 2. Major Graaskjegg

  July 14, 2009 09:49

  Heeey! Grattis så mye, men bare 90 kvm? Hmmm… Hvor skal du få plass til alle klærna henne ;-)

  [Reply]

  Reply
 3. Lisbeth

  July 14, 2009 09:58

  Jippi ya yeahhh! Grattis med nye 90 kvadrat, lykke! Jeg klapper selvfølgelig over at du nå begir deg inn i interiørverdenen, kattenyheter ønskes velkommen som bonusmateriale :O)
  Bloggendring er det minste en skal bekymre seg for i denne verdenen, et liv i endring fører til blogg i endring. Fremad marsj!

  Klem

  Og skulle du ønske stukkatur rundt lysbryterne er dette en kjekk butikk :
  http://www.livalike.com/

  [Reply]

  Reply
 4. citten

  July 14, 2009 11:08

  Åh så deilig. Er alltid gøy å gå rundt og drømme og tenke og planlegge hvordan man vil ha det!

  Fordelen nå er jo at du/dere faktisk har noe fabelaktig å se frem til etter sommeren og – så blir jo ikke noe negativt at sommeren er over :D

  [Reply]

  Reply
 5. Delirium

  July 14, 2009 12:01

  Grattis! Og interiørblogging høres bra ut. Kent og jeg skal kjøpe noe til høsten en gang, og skal STRAKS begynne med seriøs leilighetstitting. Så alle lenker og sånt kommer jeg til å sikle over!

  [Reply]

  Reply
 6. Bell4trix

  July 14, 2009 12:57

  Grattis! Det hørtes herlig ut! Gleder meg til interiørblogging, er på flyttefor selv nemlig (sånn rundt der iallefall) og får aldri for mye tips og inspirasjon! :) Masse lykke til med den spennende tida framfor dere! :)

  [Reply]

  Reply
 7. AM

  July 14, 2009 15:42

  Gratulerer såå mye! Helt fantastisk med nytt sted å bo, og ikke minst å dele det sammen med en man liker så godt! Gleder meg til å høre mer om det :)

  Har forresten anbefalt deg på bloggen min :)

  [Reply]

  Reply
 8. Elisabeth

  July 14, 2009 22:30

  Gratulerer med hjørneslott! Kjøkken med svartovn, stukkatur og spiseplass til ti høres jo ut som selve drømmen. Hva skal en vel med stue da? Hummer- og kanariblogg er forresten en undervurdert sjanger som flere burde slå seg på :)

  [Reply]

  Reply
 9. Prinsesse Villikke

  July 14, 2009 22:35

  Prinsessen (som ikke er riktig så bitter som hun hørtes ut i forrige uke) gratulerer Frøkna :)

  [Reply]

  Reply
 10. fru storlien

  July 15, 2009 12:25

  Interiørblogging kan være bra, bare det ikke er altfor hvitt og høyglanspolert… Selv ser jeg at det er vanskelig å holde fokus på en bestemt retning i bloggen, det blir litt hit og dit og springende fokus. Omtrent som tankene mine sånn til vanlig.

  [Reply]

  Reply
 11. sigrid anny

  July 15, 2009 13:39

  GRATULERER MED SLOTT!! Blir spennende å se hvordan prosessen i oppussingen går :) Skal igang med sånt selv snart så kanskje vi kan inspierere hverandre? Skal gå i mye hvitt hos meg iallefall…

  [Reply]

  Reply
 12. Frøken Makeløs

  July 15, 2009 14:20

  Maja Piraja: 60 er ogå stort! Hilsen hun som har bodd på 38 kvadrat de siste fem årene (og enda færre kvadrat før det..

  Mykstart: Oh my, strikkeblogging er jeg nok temmelig langt unna. Jeg hadde en kort og hektisk strikkekarriere på ungdomsskolen som resulterte i noen temmelig uformelige jakker. Tror ikke verden går glipp av noe ved at jeg ikke strikker :-)

  Caroline: Ja, gedigent! Takk! :-)

  [Reply]

  Reply
 13. Frøken Makeløs

  July 15, 2009 14:22

  Majoren: Det er en utfordring, jeg ser den. Må planlegge soverommet nøye, haha :-)

  Lisbeth: “et liv i endring fører til blogg i endring” – yay, den likte jeg. Det er jo helt sant! Stukkatur rundt lysbrytere høres helt avsindig ut, takk for tips! :-)

  Alt Godt: Det var ikke av vond vilje, var ingen leiligheter på Lindern som passet til søket vårt på finn, rett og slett..

  [Reply]

  Reply
 14. Frøken Makeløs

  July 15, 2009 14:28

  Citten: Det er så mye å glede seg til etter sommeren at jeg blir helt svimmel (og ørlite grann sliten) av å tenke på det. Hurra!

  Delirium: Kult, da skal jeg prøve å finne lure ting å interiørblogge om! Og så gøy at dere skal kjøpe leilighet sammen, grattis ekteparet! :-)

  Bell4trix: Så stas at utsiktene til interiørblogging blir tatt godt imot! Lykke til med flytting du også!

  [Reply]

  Reply
 15. Frøken Makeløs

  July 15, 2009 14:31

  AM: Ja det blir helt fantastisk, gleder meg kjempemasse! Og tusen takk for nydelig anbefaling, ble veldig veldig glad!

  Elisabeth: Jeg var litt skeptisk i starten men jo mer jeg tenker på det kjøkkenet jo mer entusiastisk blir jeg. Heia hummer-og-kanari-blogging!

  Prinsesse Vilikke: Psss, du er da ikke bitter :-)

  [Reply]

  Reply
 16. Frøken Makeløs

  July 15, 2009 14:33

  Heidi: Jippi og tusen takk!

  Fru Storlien: Jeg også. Hvis jeg ikke kan blogge om det jeg til enhver tid er opptatt av, hva er poenget da liksom?

  Sigrid Anny: Tusen takk! Jeg er også glad i hvitt, men med noen dæsj farger her og der. Men så skal jo Helten være enig i avgjørelsene også, så vi får se hvordan det blir til slutt :-)

  [Reply]

  Reply
 17. astrid

  July 20, 2009 21:35

  grattis grattis! 90 kvadrat på løkka er det ikke bare du som har drømt om! si ifra hvis du plutselig trenger arkitekthjelp også!

  og så gleder jeg meg til å se bilder etterhvert.

  [Reply]

  Reply
 18. frikke

  July 23, 2009 12:16

  OIoioi! Herreminhatt! Dette høres jo bare fantastisk ut. Og jeg ble spontant veldig misunnelig. Gratulerer så mye! Gleder meg til å høre mer om slottprosjektet videre!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


seven − 2 =

CommentLuv badge