Sommerferie

, , 1 Comment

Du verden, jeg har visst tatt fullstendig sommerferie her. Det var ikke helt planlagt men – som flere av dere har vært så greie å fortelle meg ved tidligere anledninger- jeg skriver jo blogg primært for min egen del så dermed dropper jeg alle unnskyldningene.

Det er altså ikke sånn at jeg har vært på noen store utflukter eller spennende utenlandsreiser, jeg dingler rundt i hovedstaden nesten hele ferien jeg. I forrige uke malte vi leilighet og det skulle jeg gjort i helga også hadde det ikke vært for at Helten smittet meg med forkjølelsen sin rett før han stakk på en ukes guttetur til Sverige. Dårlig gjort. Men det begynner likevel å se ganske bra ut i noen av krokene nå, så når jeg bare får somlet meg ut av verste feriemodus så bør det kunne dukke opp noen hjemme-hos-bilder på bloggen.

Og i dag kommer Ferievennen på besøk, han tar turen til hovedstaden og skal campere på gjesterommet vårt i noen dager. Det blir stas! Håper Oslo viser seg fra sitt beste sommer-selv, så det går an å bade på Hovedøya og drikke kaffe på Ekebergrestauranten og solbrillemyse gjennom grillosen i Sofienbergparken.

Bildet er fra sommerfesivalen jeg skrev om i forrige post.

 

One Response

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


5 − three =

CommentLuv badge