Sopptur med Helten

, , 10 Comments

I går var Helten og jeg på sopptur i Maridalen i det fine været.

Jeg ville helst ha på kjole og sandaler, men Helten sa det var vått i skogen.
Gårsdagens antrekk ble derfor hettejakke fra loppis, singlett fra Noa Noa,
jeans fra H&M og fjellstøvler.

Det var mye sopp i skogen men ikke av den typen man bør spise,
så det var god plass i kurven vår.

Men vi plukket blomster..

..og syntes det var fint å være i skogen likevel.

Da vi ble sultne kjørte vi scooter tilbake til byen og spiste thai-middag.

 

10 Responses

 1. Sandra

  August 24, 2009 08:02

  ….sukk……..

  jeg får lyst til å skru tiden tilbake før barn, boligjeld av en viss størrelse og 15 år m min helt. Til da jeg hadde kjent Helten i noen mnd og fremdeles svevde på en rosa sky og bare det å være sammen var nok……
  Nå er han fortsatt helten min og pappan til barna våre og er fremdeles like morsom og pussig, så jeg er jo glad tiden har gått og vi har vokst sammen istedet for hver for oss*S*

  Ha en deilig dag…

  [Reply]

  Reply
 2. Alter Ego

  August 24, 2009 11:46

  Herlige bilder fra noe som sikkert var en super tur :-) Jeg var på tur i området mellom Frognerseteren og Sognsvann og litt til rett før helga, og der fant vi masse fin spisesopp også. Pussig at det er så store lokale variasjoner – men heldig for meg og min medvandrer den dagen!

  [Reply]

  Reply
 3. Amélie

  August 26, 2009 14:24

  Så koselig innlegg! Og så søt du er :-) Enig med en eller annen som skrev i et eller annet kommentarfelt lenger ned et sted: Moro å se “ordentlige” bilder av Frk Makeløs. Stemmer det at du har blitt ørlittegranne mindre anonym med tiden?

  Og – ikke minst – han helten din har utrolig pene hender. Fine, mandige… ja, rett og slett sexy – om man kan si det slik.

  Kos dere med soppfangsten!’

  Hilsen Amèlie

  [Reply]

  Reply
 4. Frøken Makeløs

  August 26, 2009 14:31

  Hm, det kan godt hende jeg har blitt mindre anonym, men det er jo ikke sånn at ukjente folk roper til meg på gata akkurat. Så hvis spørsmålet ditt er om jeg merker noe til det, så er svaret nei.

  Jeg kan informere om at Helten min er pen & sexy fra topp til tå :-D

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


nine − = 8

CommentLuv badge