Spilleliste: Makeløs vinter

, , 13 Comments

Tusen, tusen takk for all støtte og vakre ord og kloke råd og tips om flinke fastleger! Noen ganger er det helt utrolig deilig å kjenne at andre blir indignert på ens egne vegne – og dessuten få bekreftet at det ikke bare er jeg som er nærtagende og hormonell for tiden (vel, det er jeg jo, men..), men at legen faktisk var ganske teit. Det var mange gode anbefalinger i kommentarfeltet  og jeg håper Google plukker det opp slik at det kan være til hjelp for andre også. Blant annet basert på geografiske preferanser har jeg nå byttet til en som virker både hyggelig og flink (takk for tipset Delirium!). Første time er på fredag, så da krysser jeg fingrene for god kjemi!

Siden dere er så genuint fantastiske på alle mulige måter så har jeg laget en vinterspilleliste til dere, som dere kan høre på mens dere drikker te under et pledd og tenker på fine ting. Det er ikke julemusikk, så forhåpentligvis har den litt holdbarhetstid, og er stort sett sånn passe deilig laid-back. Passer perfekt til kalde dager med fyr på peisen og røde kinn.

En del av artistene har jeg skrevet om tidligere her på bloggen, sånn som Laura Marling, Ray LaMontagne og The Leisure Society. Så er det noen gamle favoritter fra studietiden min, som Fountains of Wayne, Belle & Sebastian, Stina Nordenstam og Nick Drake. Pluss 17 andre, mer eller mindre kjente navn (The White Stripes, Fleet Foxes, Frightened Rabbit, Gillian Welch, Joni Mitchell, The Rifles..).

Håper dere liker den!

Illustrasjon: Linda Jakobsone

 

13 Responses

 1. underveis

  November 29, 2010 19:09

  Jeg fikk ikke med meg forrige bloggpost fra deg – men sjekket nå – og blir på som alle andre opprørt over hvordan du er blitt behandlet.
  Glad du har fått en annen lege.
  Tenn lys, spill god musikk, legg deg på sofaen og kos med magen. Ta tran og jern og hva nå legen ellers mener. Og du kommer på beina igjen – en gang i framtida. MEN nå er du sliten og da er jobben din å ta vare på deg selv – for barnet og din egen skyld.
  lykke til
  hilsen trebarnsmamma som var sykmeldt i lengre perioder hver gang.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Er det rart man hjerter internett? Kan få råd og hjelp til alt jo :-)
  Takk for gode ord, jeg har definitivt satt ned tempoet. Det føles bra!

  [Reply]

  Reply
 2. Delirium

  November 29, 2010 22:23

  Da håper jeg han ikke har rukket å bli senil eller noe sånt på det siste året :D Jeg savner ham fortsatt som fastlege, samt det faktum at legekontoret i seg selv er fleksibelt og lett å ha med å gjøre. Merkelig hvordan sånne ting plutselig betyr noe når man ikke akkurat har jernhelse…

  (Hvis det av en eller annen mystisk grunn føles riktig kan du hilse fra “den andre pasienten han noensinne har hatt med sarkoidose” og si at jeg føler meg frisk og rask og at babyen min har det kjempebra!)

  Lykke til og ta godt vare på deg selv.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Jeg passet på å si at jeg hadde fått han anbefalt og det syntes han var veldig hyggelig. Han virket veldig lovende på telefon, så satser på at dette skal gå veldig bra. Takk igjen! Jeg skal passe på å hilse hvis det passer seg sånn :-)

  [Reply]

  Reply
 3. Linda

  November 30, 2010 00:02

  Så fin spilleliste! Bare la merke til en ting – det slår meg at bloggen din er anonym? Når du deler spilleliste på spotify får vi gå inn på spotify-kontoen din, der du står oppført med fullt navn. Sånn, hvis du ikke visste det :)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Hyggelig at du likte den!

  Hehe, ja jeg vet. Jeg har vel gått fra helanonym blogger til litt sånn halv-anonym med årene. Blogger ikke med fullt navn, men har kommet dit at det ikke er noen krise hvis noen ser hva jeg heter. Dere er jo snille og fine folk alle sammen :-)

  [Reply]

  Reply
 4. Strikkelaura

  November 30, 2010 10:14

  Jeg anbefaler verken Schouslegene eller Markveien legesenter, er på jakt etter ny fastlege selv! Si i fr aom du er fornøyd da :)

  Den gangen jeg spurte om lege på Twitter ble jeg anbefalt Rodeløkka legesenter jeg og.

  [Reply]

  Reply
 5. Anniken

  November 30, 2010 11:16

  Godt å se at du har fått byttet fastlege nå. Jeg er gravid selv og har vært sykemeldt noen uker nå fordi jeg har vært utslitt. Nå må man bare passe på seg selv sier alle, men er jo ikke like lett å gjennomføre med full jobb og slikt:) Lykke til på fredag og takk for at du delte en fantastisk fin spilleliste med oss! :)

  [Reply]

  Reply
 6. Anna

  December 1, 2010 16:50

  For en nydelig spilleliste! Akkurat det jeg trengte, med perfekt blanding av kjent og ukjent.

  Driver nå og blir inspirert av kjøreskoleinnleggene dine. Dette MÅ jeg komme i gang med på nyåret.. Jeg tenkte at Alna er kriselangt, men det tar jo faktisk bare et kvarter med banen.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


nine × 4 =

CommentLuv badge