Svar på spørsmålene, del 1

, , 1 Comment


♥ Tja lurer på:
Inviterer du leserne dine på innflyttingsfest?
Hm, nei.
Hvis nei, vil du ta en bloggleserfest et sted i Tigerstaden?
Nei det ville vært rart tror jeg. Men Twittertreffene er jo åpne for alle..?
Jobber Helten også i redde verden-bransjen?
Nei, men han er pedagog så han redder verden på sin måte.

Bergljot lurer på:
Hva slags utdannelse har du? Hvor har du studert?
Jeg har bachelor med mellomfag i samfunnsgeografi. Har stort sett studert ved universitetet i Bergen, pluss et semester i Uppsala.
Hvilket forhold har du til Kongo, har du bodd der?
Jeg har dessverre aldri vært i Kongo, interessen startet med en ren tilfeldighet og så har jeg bare blitt mer og mer fascinert jo mer jeg har lest om landet og folkene. Med andre ord er jeg en Kongonerd, men definitivt ikke en Kongo-ekspert!
Hva er favorittklesbutikken din?
Akkurat det har jeg faktisk skrevet en post om allerede, den finner du her.

Amélie78 lurer på:
Kan du komme på noe/noen du har fordommer mot?
Javisst! Mot dem som stemmer Frp for eksempel, og dem som ikke er interessert i musikk. Mot voksne damer med sølvboblejakke og voksne menn som aller helst leser Donald. Mot dem som liker lutete furumøbler og dem som skriver nysgjerrig med k og én g og dem som ikke vet hvem som er generalsekretær i FN.
Har du tips til en fin jule-cd? Gjerne noe jazzy.
Homovennen lurte meg til å kjøpe verdens dyreste cd på Bare Jazz før jul for et par år siden. Da jeg skulle betale oppdaget vi at platen kostet 180 kr, men han mente at jeg støttet en god sak (kaféen og jazzplatesjappa). Uansett, den aktuelle platen var Ella wishes you a swinging Christmas med Ella Fitzgerald. Anbefales!
Fortell om èn sær side ved deg selv.
Jeg leser ytterst sjelden romaner og føler meg ekstra trygg når jeg sover med knestrømper på. Der fikk du to!

♥ Annabella lurer på: Har du og helten tenkt noe på når dere eventuelt vil prøve å få barn? Det er et litt for personlig spørsmål for bloggen, beklager. Kort oppsummert, hva er så fascinerende med Kongo? Det er et utrolig rikt land fra naturens side, som blant annet på grunn av elendig ledelse helt fra Kong Leopolds tid har blitt et av verdens fattigste. Historien om Kongo rommer fascinerende og gripende fortellinger om heltemot, kamp for demokrati, umenneskelig ondskap, politisk storspill – og fremtidshåp. I hvilken bydel i Oslo har dere kjøpt leilighet? På Løkka. Samler du på noe, og i såfall hva? Jeg samler på kunnskap, fin musikk, gode ord og fabelaktige venner!

♥ Krissy lurer på:
Hvilket livsmotto lever du etter?
At man skal ha respekt for andre mennesker. De lever kanskje ikke livene sine slik du ville gjort, men det kan være mange grunner for at det er slik de ønsker å ha det. Det er viktig å huske på bestandig.
Hva synes du om dansebandmusikk?
Oi, det er nok ikke helt min favoritt..
Hvilken kjødelig person i denne verden har berørt deg mest på det sjelelige plan?
Det må jo være Helten det. Men mammaen min kommer også høyt opp på den lista.
Går du på dans, i tilfelle hvilken type dans? Nei, men det skulle jeg gjerne gjort!
Hva ser du etter i en potensiell partner? Og hvordan vil du beskrive Helten?
Han må være morsom, kjekk, høy, snill, omtenksom, smart, sosial og ha gode verdier. Og det er akkurat sånn Helten er. Hvordan vil Helten beskrive Frøkna? Kjærlig, myk, nydelig, pen, snill og litt streng av og til.

♥ Hemlis lurer på:
Kan du tipse om noen bra klesbutikker i Oslo? Jeg er på leting etter vinterjakke nå, så hvis du har noen tips om bra jakkebutikker er det spesielt interessant.
Mine favorittbutikker kan du lese om i en egen post. Når det gjelder vinterjakker så syns jeg at H&M ofte har vært veldig flinke på det, men i år er jeg foreløpig litt skuffa. Er på leting selv, så skal si fra hvis jeg finner noe bra!
Hva er deres erfaringer med Ikea-kjøkken?
Vi er veldig fornøyd med Ikea-kjøkkenet vårt, de småtingene vi irriterer oss over har utelukkende å gjøre med amatørmessig planlegging fra vår side. Tror selve kjøkkenet kom på knappe 50 000 – inkludert integrert komfyr og kjøleskap. Montering aner jeg ikke, vi gjorde det (heldigvis) ikke selv.

Illustrasjon: Smallandround

 

One Response