Ting man kan tenke på i januar

, , 9 Comments

♥ Det burde være forbudt å ha sekk på ryggen på overfulle busser og trikker. Medfører garantert plagsomme sekk-i-ansiktet-episoder.

♥ Når jeg går forbi et par på gaten, kaster ett blikk på han og så tenker for meg selv at jeg jammen har en mye kjekkere kjæreste enn henne – er jeg da usjarmerende arrogant eller sjarmerende nyforelsket?

♥ Jeg savner sommerkjolene mine, særlig de fotside, blomstrete. Lurer på hvordan de fungerer under vinterkåpe?

♥ Er det ikke litt lysere denne morgenen enn det var i går? Er det ikke vår snart?

♥ Hvor bortskjemt er man egentlig når man ikke lenger er fornøyd med å bli fortalt at man er pen hundre ganger om dagen?

♥ Ny kjæreste betyr blant annet at man lærer nye ting. Jeg har for eksempel lært definisjonen på smugkikking; det er å se på noen fra bak en avis hvor alle (?) o-ene er klippet ut og kan brukes som kikkehull. Oh jess – samtalene våre er av den dype, eksistensielle typen.

(Bildet er stjålet fra Feathered Fibers)

 

9 Responses

 1. Krissy

  January 31, 2009 11:00

  Nei til dasking i ansiktet med store fjellsekker :-)

  Og til de som velger “litt mindre snygge” kjærester enn seg selv: enten så har partneren en FANTASTIC personlighet som veier opp for alt det andre. Eller så sliter dama med dårlig selvtillit, eller hun har en kronisk angst for at partnerern skal stikke av. Da lønner det seg å velge de nest beste, eller de litt mindre smukke :D

  Og at det går mot vår: JAAAA, jeg fant snøklokker i hagen i går. YAY!

  [Reply]

  Reply
 2. Geir

  January 31, 2009 14:44

  ♥ Det burde være forbudt å ha sekk på ryggen …

  Jeg tilføyer: Gamle damer burde forbys å bruke paraply. Å gå gjennom Oslos gater en regnfull dag i oktober er det mest risikable du kan gjøre hvis du ønsker å beholde synet.

  ♥ Når jeg går forbi et par på gaten, kaster ett blikk på han og så tenker for meg selv …

  Du er kvinne.

  ♥ Jeg savner sommerkjolene mine…

  Jeg er glad jeg slipper å tenke på akkurat dét!

  ♥ Er det ikke litt lysere denne morgenen enn det var i går?…

  Det stemmer….

  ♥ Hvor bortskjemt er man egentlig når man ikke lenger er fornøyd med å bli fortalt at man er pen hundre ganger om dagen?

  Hverdagen nærmer seg.

  ♥ Ny kjæreste betyr blant annet at man lærer nye ting….

  Et godt forsvar for seriemonogamiet.

  [Reply]

  Reply
 3. HåttStøff

  January 31, 2009 16:15

  …ikke lenger er fornøyd med å bli fortalt at man er pen hundre ganger om dagen….
  Liker du meg bare fordi jeg er pen?
  Sukk…..

  Du er pen :D

  [Reply]

  Reply
 4. Stian

  February 1, 2009 14:34

  Man må jo ha med seg sekk? Kan ikke for det … Jeg prøver å være til minst mulig bry, men det er ikke alltid like enkelt.

  Kjærestesammenligning bør ikke være en sport. Jeg, personlig, er helt klart ikke verdens beste kjæreste for alle. Jeg liker å prøve å være den beste for den jeg er glad i. Derfor faller jeg som regel gjennom ved sammenligninger. Eiendomsfølelser tror jeg egentlig er mest negativt.

  Jo, det er lysere i dag enn i går. Deilig, er det!

  Du er litt bortskjemt hvis du ikke får nok ros ved å bli komplimentert 100 ganger om dagen, dessverre. Det er deilig å nyte å være nyforelsket, men du må nok venne deg til hverdagen, snart. Sorry :-)

  Og du har fått tilbakemelding om at det å trives med ny kjæreste egentlig er et symptom på trivsel med seriemonogami … Det kan i det lange løp være vel så bra å trives med gamle kjærester. Bare så det er sagt. Nå vet du vel at jeg ikke er ekspert på det området, men allikevel.

  Jeg pleier ikke å kommentere fashion-postene dine, for mote kan jeg ingenting om. Men etter jeans-og-hvilke-sko-passer-til-undringen din, har jeg forsøkt å se etter hvordan jentene kler seg her i Paris.

  Svaret er at av de som går med jeans, har ca. 50 % støvletter innenfor buksene, ca. 30 % støvletter på utsiden av buksene, og ca. 20 % bruker sko. Den siste kategorien er mest amerikanske turister.

  Stian

  [Reply]

  Reply
 5. Frøken Makeløs

  February 2, 2009 08:32

  Krissy: Snøklokker? Så fantastisk å høre!

  Rosaverden: Ja, verdens heldigste jente faktisk :-)

  Vivi: Tusen takk for utmerkelsen, nå ble jeg glad!

  Geir: Neida, ingen hverdag i sikte her :-)

  Håttstøff: Var det ikke noe med at jeg var rik i tillegg? :-D

  Majoren: Ah, er det deg? Ta den av deg på trikken, snälla?

  Stian: Du må gjerne ha med sekk, bare ta den av deg på trikken/bussen så den ikke havner i ansiktet på dine medpassasjerer. Og du har selvsagt rett i at kjærestesammenligning ikke bør være en sport. Hvis det hjelper noe, så bedriver jeg det bare på høyst overfladisk nivå..? :-)

  At hverdagen nærmer seg tror jeg ikke noe på og har forøvrig alle intensjoner om å trives med gammel kjæreste etterhvert. Regner med at det bringer med seg andre fordeler enn de som er med ny kjæreste.

  Takk for grundig utført studie av parisiske kvinners fottøy! Jeg har landet på ankelstøvletter, ikke fordi de har absolutt fabelaktige men fordi de er ok og var på kjempesalg. Har jeg sagt at jeg gleder meg til våren? :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


one × 8 =

CommentLuv badge