To fag hags i et homohav

, , Leave a comment

Frøken Fräken har som kjent avsluttet singletilværelsen relativt nylig og som seg hør og bør følger det da en del nye innsikter med på lasset. Som at det faktisk ikke er like interessant å gå på byen lengre. Det er jo trist å si det så klart, men likevel et faktum – når man får kjæreste mister byen en del av sin umiddelbare appell. Men den appellen som byen har til to single heterofrøkner har uansett aldri vært gyldig på homosteder, derfor takket vi begge strålende ja til å bli med Homovennen og hans folk på glitter-og-stas-fest på selveste Eurovisionkvelden. Litt fag hag-ing akkurat sånn som i gamle dager!

Sånn bortsett fra at vi gikk glipp av både Didriks sure toner og Jimmy Jumps forstyrrelser på grunn av tekniske problemer, var det et finfint arrangement. Og faktisk må jeg si at det også har en viss underholdningsverdi å se en håndfull Eurovision-stylede, overstressa og småhysteriske homoer uten noen form for teknisk innsikt forsøke å få liv i en prosjektor som nekter å samarbeide – mens en del hundre betalende gjester kikker på klokka og innser at Norge synger mens skjermen fremdeles er svart. Det var så man fikk lyst til å gripe tak i en mikrofon og rope til forsamlingen “Is there a heterosexual man in the audience??”. Men på den annen side – sjansen for at noen hadde ropt ja var vel relativt begrenset.

Og etterpå danset vi til La det swinge og Fairytale og Madonna og selvsagt et par-tre ganger til årets vinnersang som jo må sies å ha en viss sjarm. Om det er homoene eller Per Sundnes eller Idol som har skylda/æren vet jeg ikke, men Grand Prix har jammen tatt seg opp siden nittitallet.

Test
Test

 

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


four × 1 =

CommentLuv badge