To husker midt i byen

, , 2 Comments

I dag har jeg hengt med Frøken Fräken. Vi har skravlet og dillet rundt i byen, kikket i bruktbutikker og spist på den beste thairestauranten. Det er Nam Fah, om du ikke visste det. Den ligger i Kvadraturen, rett ved den myntbutikken du vet. Og så har vi husket over Akerselva, for på nedsiden av Eventyrbroa har noen hengt opp to husker i et digert tre. Den ene er vanskelig å komme seg opp i og den andre gir kilinger i magen, selv om man nesten ikke tar noe fart.

Man kan ikke ha så mye bedre enn å dingle sånn på en huske midt i byen, når det er lys sommerkveld og ingen skal rekke noe og man har fine ting å snakke om.

I natt skal jeg sove alene i leiligheten for første gang siden vi flyttet inn her, for Helten er på hyttetur med en kompis i noen dager. Det blir rart å sove alene i den store senga, jeg lurer på om jeg våkner opp på min egen side i morgen, eller om jeg ligger som en sjøstjerne midt på?

Illustrasjon: Paparuchas

 

2 Responses

 1. Sandra

  June 23, 2010 09:32

  Hørtes ut som en nydelig, bekymringsløs kveld. Uten planer og stress, med all verdens tid til vennesnakk i natten. Og så sove i en ny leilighet alene, det er også godt. Å kjenne på følelsen i hjemmet sitt, og savne helten bare bittelitt;-)) Håper du sov godt!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Det gjorde jeg! Og våknet såklart opp på min egen side.. :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− 2 = zero

CommentLuv badge