Travel helg

, , 4 Comments

I dag har jeg hatt en fin dag. Vi har gått hånd i hånd på Løkka, sittet på en benk i sola og spist årets første jordbær. Vi har også vært på tivoli, blitt ørlite redde i karusellen og en av oss har spist et gigantisk lyseblått sukkerspinn. I dag har jeg hatt besøk av Makeløs Nevø.

Det har vært en lang og innholdsrik dag, for i tillegg til det overnevnte har vi rukket å leke med vannpistol, spise iskrem, lage pizza, se Snøhvit og de syv dvergene og lese om Pulverheksa. Og vært på kino! Ikke rart at den lille nevøen nå ligger langstrakt med nesen i været, mettet på inntrykk. I morgen skal vi ta med oss Helten en tur på Teknisk Museum, før barnet blir hentet i totiden. Travle tider!

Filmen vi så er den i videoen over – Operasjon froskeegg. Den har akkurat hatt premiere men på grunn av det fine været var vi faktisk helt alene i kinosalen. Det var i grunnen litt synd for det er virkelig en god film! Makeløs Nevø er ikke verdens tøffeste femåring (selv om han liker å late som han er det..) så innimellom ble det temmelig skummelt, men heldigvis endte det godt og etterpå gikk vi hjem og sang froskesangen mens vi hoppet avgårde og lo av mormoren som prompa. Anbefales!

 

4 Responses

 1. fru storlien

  May 9, 2010 09:05

  For en fin helg du har, og så hyggelig at den makeløse nevøen ville overnatte likevel.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Ikke bare ville han overnatte, men allerede lørdag formiddag proklamerte han at dette kom til å bli den beste dagens i hans liv. Forhåpentligvis mente han det resten av dagen også.. :-)

  [Reply]

  Reply
 2. Embla

  May 9, 2010 11:20

  Å, for ei deilig helg du har hatt! :) Hvem spiste sukkerspinnet, da?! Unger er herlige, også kan man tillate seg å være en unge sammen med de. De jordbærene drømmer jeg enda om .. årets første :)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Hehe, det var nevøen som gofla innpå hele sukkerspinnet. Jeg syns ikke det så litt godt ut engang.. Jordbær er det ultimatet vårtegnet!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


1 × five =

CommentLuv badge