Vær 2.0

, , 9 Comments

Nå som alt er blitt så interaktivt og brukerstyrt og sosialt, så syns jeg godt vi kan teste ut det samme med været. Brukerstyrt vær, det hadde vært noe! Alle kunne vært med og stemt frem om de ville hatt sol eller regn og varmt eller kaldt. Skientusiastene måtte alliert seg med barn med akebrett for å få snø om vinteren og de hadde sikkert diskutert snø/ikke snø så fillene føyk med pensjonister og byfrøkner med hang til høye hæler på et passende nettforum.

Den sosialdemokratiske ånden hadde selvsagt sørget for at bøndene fikk nok regn til åkrene sine og kreftforeningen hadde nok dessuten insistert på en solfri dag fra tid til annen. Fiskerne og surferne måtte ha funnet ut om de var på lag eller ei, badeenglene ville vært på lag med brudepar og bestemødre med klesvask til tørk. Helt nye allianser og vennskap hadde oppstått på tvers av sosiale og økonomiske skillelinjer, og det ville aldri, aldri, aldri vært fjorten dager med slaps og sludd.

I Kina driver de jo allerede og starter og stopper regnet ettersom det passer dem, så dette Vær 2.0-prosjektet kan da ikke være så himla vanskelig å få til? Vi skriver jo 2009 tross alt – i følge mine tidlige beregninger burde vi allerede forflyttet oss i vogner som hang fra lyktestolpene og inntatt alle måltider i form av en pille eller to. (Særlig de måltidene med broccoli og kokt torsk).

(Bildet er lånt av Kkarden)

 

9 Responses

 1. idaho

  April 21, 2009 08:48

  Nå har jo vi allergikere blitt så mange, tror muligens vi hadde blitt en forstyrrende faktor for planen din. Absolutt alt er greit, bare ikke vår. Og midtsommer for den del, for de som er plaget med gress. Slaps og sludd i to uker – hjertens gjerne. Fins ikke et bjørketre som gidder å springe ut da…

  [Reply]

  Reply
 2. mykstart

  April 21, 2009 14:05

  Ser ut som at mine bønner er hørt idag. Deilige våren! Det må ikke gå for fort nå. Det må nytes intensivt – det er nå det knaker inne i knuppene der ute. Skal ut og puste inn og noe ut.

  [Reply]

  Reply
 3. Frøken Makeløs

  April 21, 2009 14:37

  Idaho: Dammit, jeg hadde glemt allergikerne. Er det virkelig så mange av dere at vi som liker vår bedre enn slaps hadde blitt nedstemt? Det hadde vært litt krise.

  Gunhild: Sol her også i dag, hurra! Takk, det syns jeg også. Må bare sy litt på den, så er den god som gull :-)

  Mykstart: Jeg blir også grepet av litt panikk når våren først kommer; ikke for fort! Det tristeste er når hele greia er over på tre dager, buhu.

  [Reply]

  Reply
 4. idaho

  April 21, 2009 15:29

  Tror vi er sånn rundt 20%, jeg. Men det er vel med varierende grad av voldsomhet, er vel ikke alle som får panikkangst i det det begynner å bli grønt på trærne. Så jeg tror dere vinner foreløpig :D

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


5 + three =

CommentLuv badge