Verden er rar # 2

, , 6 Comments

Å velge en lettkledd karrierevei er tydeligvis intet hinder for å bli barnas favoritt litt lengre ned i løypa. Jeg registrerer med undring at Aylar skal spille i den nye norske familiefilmen Yohan, men det er klart – når man legger til at også Alejandro Fuentes og Kathrine Sørland er med, så faller jo en del brikker på plass av seg selv.

Like fascinert ble jeg da en kollega fortalte at døtrene hans ivrig følger med på Skal vi danse – og har Lene Alexandra som favoritt. Vi snakker barn i førskolealder her altså, så de skjønner neppe så mye av glamourmodellkonseptet – men det gjør jo ikke ting noe mindre underlig.

Da er det jammen bra at Linni Meister tar ansvar og ikke rikker en tomme fra sitt glamourmodellimage. På bloggen hennes kan man lese følgende fantastiske kommentar til et bilde av to menn på fest (øhm, jeg aner ikke hvem de er):

Ååh, brødrene Berntzen koser seg. Man kan virkelig se hvor glad de er i hverandre. Kjæresten min elsker søskene sine overalt og jeg elsker min storebror over alt!

Som regel er problemet at folk deler opp ord for som ikke burde vært delt opp – her har vi et sjeldent eksempel på det motsatte. Vips får setningen en noe annen betydning enn det som nok var meningen og alle språknazier kan fnise godt i skjeggene sine.

(Bildet er stjålet fra Christy Beckwith)

 

6 Responses

 1. Mr. Walker

  October 27, 2008 01:17

  Vittig, meget vittig :-) Men det rareste er likevel at Frøkna ser ut til å lese bloggen til Linni Meister ;P

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  October 27, 2008 23:19

  Gretten: Det gjør de nok, men jeg er fortsatt fascinert av den tilsynelatende uanstrengte og uproblematiske overgangen fra glamourmodell til familieunderholdning.

  Mr Walker: Nei nei! Jeg googlet henne for å se hva hun holdt på med – og ble så klart veldig glad da jeg så at hun ikke har rikket seg en cm fra sitt opprinnelige virke :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


3 − one =

CommentLuv badge