Verdens beste

, , 13 Comments

Jeg er syk. Det passer mildt sagt ganske dårlig ettersom jeg har tre viktige avtaler i dag og dessuten kommer mannen i mitt liv på besøk i morgen, da skal nemlig Makeløs Nevø debutere med overnattingsbesøk hos tante. Denslags bagateller tar imidlertid ikke kroppen min hensyn til; her snakker vi snørr og hodepine og feber og svimmelhet.

Ettersom jeg er temmelig vant til å bo alene syns jeg (nesten) ikke synd på meg selv når jeg ikke har noen som handler, lager mat og finner frem pledd til meg. Og on the bright side så er det jo for eksempel ingen sutrete skrikerunger hjemme som krever oppmerksomheten min, og leiligheten er akkurat så stille og stressfri som jeg vil at den skal være (vel, inntil i morgen da – men vi får håpe jeg friskner til før den tid).

Likevel syntes jeg nok at verden trengte å få vite at jeg har det vondt og den enkleste måten å gjøre det på i disse tider er jo rapportere om den skrantne helsetilstanden min på Facebook. Det resulterte i følgende melding fra Frøken Fräken i går:

Hei vennen. Leste at du er syk – er det noe alvorlig? Noe du trenger?

Altså. Det er sikkert bra med kjæreste og sånn når man er syk, men jammen kommer man langt med verdens beste venner også.

 

13 Responses

 1. Liljefot

  October 31, 2008 07:58

  God bedring, frøken Makeløs! Noe jeg kan gjøre for å gjøre dagen din litt mindre snørrete? Skal jeg underholde deg litt? SKal jeg skrive noe spennende i kommentarfeltet ditt slik at du kan le litt, og glemme at du er syk?

  (dessverre er jeg ikke av den morsomme typen, men heller barnslig og fjollete…:( uff)

  Sender deg ihvertfall noen tusen virtuelle roser, fioler, litt frukt-jordbær og moreller, og et varmt, godt pledd, og later som at du virkelig har fått alt sammen. Og så sitter jeg og blåser opp liksom-ballonger til deg slik at du kan ha det litt moro med å sprenge dem i stykker, og så må jeg blåse noen nye som du pirker på med din liksom-spiker slik at jeg ikke får blåst dem ferdig før de smeller igjen. ;)

  Og så prøver jeg å være litt streng mot deg, men får det ikke til for du ser på meg med vakre, uskyldige øyne, og da smelter jeg da, og fortsetter å blåse enda flere ballonger, lager litt kake til deg, kommer med deilige, myke puter som du kan støtte deg på der du ligger i din koselig seng.

  Og tilslutt så lager jeg litt deilig, god, helende te til deg, smører litt mat til deg, prøver å friste deg med alt mulig godt og kommer også med noen fine ukeblader som du kan lese i når du ikke orker å snakke med noen, eller ta imot mer stell og stull fra meg.

  Og så sover du litt, og jeg går rundt og pusler rundt deg, titter på deg, ser til at du har det godt, og lukker døra stille bak meg og håper at du sover søtt og drømmer vakkert.

  Mange tusen klemmer til deg, Frøken Makeløs. Og sov lenge og mye:)

  [Reply]

  Reply
 2. frøken fräken

  October 31, 2008 10:58

  hvis det er noen som er verdens beste venn så må det jo være deg! (og hadde jeg visst at gårsdagens sms hadde resultert i publisering på favorittbloggen så hadde jeg kanskje heller skrevet: “søt liten frøken søker vanlig gutt.” kniiis) God bedring!!

  [Reply]

  Reply
 3. Alter Ego

  October 31, 2008 13:01

  God bedring, froekena! Jeg er sikker paa at selv om dagen i dag er laber vil du fort bli frisk igjen slik at du kan leke med den lille mannen i livet ditt i morgen:-) Hvis ikke, anbefaler jeg at du ringer pappa. Hans stakkars-syke-pike-gen gjoer at posten plutselig leverer en stor konvolutt med sjokolade, pondus, nemi, lokalavis, lakrisbaater og et haandskrevet brev. Det gjoer vanligvis at man foeler seg friskere paa flekken!

  (Paa den annen side gjoer det jo at man veldig gjerne BLIR syk da, men…)

  [Reply]

  Reply
 4. Tja

  October 31, 2008 14:08

  Jeg setter kursen til Oslo litt senere i dag. Tar med varmeflasker, varm kakao og som alter ego sier noe god literatur. Er det noe du trenger på butikken?

  [Reply]

  Reply
 5. Mr. Walker

  October 31, 2008 17:31

  Kommer springende med varm te og ønsker Frøkna god bedring! Høres ut som om du får verdens beste medisin på besøk i morgen ;-)

  [Reply]

  Reply
 6. Frøken Makeløs

  October 31, 2008 20:04

  Liljefot: Wow, det var sykehilsenen sin det! Takk og takk for roser og ballonger og kake og te og.. *overveldet*

  Frøken Fräken: Det slår deg ikke at en sånn melding kanskje ikke hadde havnet på bloggen? Bortsett fra det; takk takk, vi er supre!

  Alter Ego: Haha, du kjenner tydeligvis ikke pappaen min :-) Men formen er stigende helt av seg selv, så det ser lyst ut for kvalitetstid med favorittnevøen i morgen, hurra!

  Tja: Takk takk, veldig snilt! Men; stor jente, handle selv ;-)

  Krissy: Dumme høsten. Eksamen og forkjølelse – hva skal vi med det?

  Mr Walker: Takk takk, snille du. Ja, Makeløs Nevø er makeløs medisin!

  [Reply]

  Reply
 7. Alter Ego

  November 1, 2008 03:15

  Jeg deler gjerne paa pappaen min – og han liker aa vaere faderlig overfor andre enn egne barn ogsaa, saa gjerne :-) Bare si fra neste gang du, han varer sikkert til da;-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− 2 = four

CommentLuv badge