Verdens fineste visittkort

, , 9 Comments

Jeg har fått laget verdens fineste visittkort til bloggen! Alle (femti) har ulik forside og den samme baksiden (den grå som vises ganske langt nede i bildet).

Nå har jeg endelig noe konkret å gi bort til folk når det blir snakk om bloggen i ymse sammenhenger. Ulempen er at de er så fine at jeg helst vil ha alle selv – fordelen er at folk syns det er stas å få velge selv hvilket de vil ha.

 

9 Responses

 1. Alt godt

  March 22, 2009 22:17

  Eg har også det, sidan eg bloggar om parfyme er det ofte aktuelt å be om prøver, og dei sit litt lausare hos parfymedamene når eg kan gje dei eit kort.

  [Reply]

  Reply
 2. O!

  March 29, 2009 09:40

  De var kjempe fine ;-)

  Hadde vært kjempe koselig om du ville spandere ett på meg, dog har jeg ikke fått hvert innom bloggen din hver dag i den siste tiden siden vi døgnet rundt våker over datteren som er alvorlig syk. Bloggen din er en av de jeg orker å lese i ledige stunder som gir meg ett friskt pust av løse tanker.

  Send meg en mail hvis du trenger adressen min. ;-)

  Klem fra fast men uregelmessig leser.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


7 + = fourteen

CommentLuv badge