Vil du på gjestelista på OFW?

, , 10 Comments

Jeg har fått mail fra en dame som heter Ankita Bhatia Dutta. Hun debuterer på Oslo Fashion Week nå i august med merket Bouquet og har – smart som hun er – sendt mailer til et ukjent antall bloggere og invitert oss på visningen sin. Lurt!

Dette sier hun selv om kolleksjonen sin:

It is an amalgamation of Indian fabrics, embroidery and cutting edge western trends that speak the international language of fashion. The collection consists of designs full of covetable separates, many with exquisite hand embroideries, quilting, and beading that could only be done in India but have true global appeal.

Fabulously rich garments, exquisite techniques, exotic backdrop and oodles of energy- here’s a show you wouldn’t want to miss.

Showet er torsdag 19. august klokka 17 på Oslo Kongressenter (Youngstorget). Dessverre har jeg ikke anledning til å gå selv, men hvis dere er interessert så er det bare å skrike ut i kommentarfeltet og så kan jeg videreformidle navnene deres til henne. Da havner dere på gjestelista og greier, det er jo stas! Jeg har i utgangspunktet fått lov til å sende henne fire navn, så to + to høres jo rimelig ut.

Hva sier dere?

 

10 Responses

 1. Sascha Njaa

  August 23, 2010 00:54

  Vet du om Ankita Bhatia har nettside?
  Jobbet som fotograf under OFW og vil gjerne komme i kontakt med henne.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Nei, ikke som jeg vet om. Men jeg kan videresende en mail fra deg til henne, hvis du vil? Har mailadressa hennes, men hvis den ikke ligger tilgjengelig på nettet noe sted er det kanskje greit at jeg ikke gir den bort heller. Men bare send meg en mail, så videresender jeg til henne :-)

  [Reply]

  Sascha Njaa Reply:

  Det hadde vært supert.
  Hvilken adresse skal jeg sende den til?
  (du kan din på:

  info (at) saschanjaa.com

  hvis du ikke vil skrive den her)
  Legger ut bildene i løp av morgendagen på bloggen min

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


× eight = 8

CommentLuv badge