Vinterhår

, , 13 Comments

Er det bare mitt hår som er helt crazy banana for tiden? Jeg har vurdert å legge frisøren min for hat, men så kom jeg på at det kanskje rett og slett er været som har skylda. Månedsvis med kald og tørr vinter har vel strengt tatt aldri vært noen vidunderkur for hverken hud eller hår.

For tiden er det jeg pleide å kalle hår enten knusktørt og elektrisk eller møkkete og fett, det er liksom ingen mellomting. Jeg har prøvd å føne, jeg har prøvd å la det lufttørke. Masse guffe, nesten ingen guffe. Løst, eller oppsatt. Vaske ofte, vaske sjelden. Ingenting hjelper.

Hmpfr, det er vel bare å innse nederlaget, tjore fast lokkene i en permanent Sunday bun, dra på seg lua og vente på våren.

Oppdatering 4. mars: I dag har jeg testet ut shampooen Big fra Lush, som @hvorforikke tipset om i kommentarfeltet. Fantastisk! håret mitt er nå føyelig og mykt med masse volum. Løp og kjøp!

 

13 Responses

 1. iruth

  March 2, 2010 12:19

  Her en dag syklet jeg hjem fra trening med litt fuktig hår og endte opp med et (crazy banana) sverd!

  (Vel, der kom innrømmelsen, jeg er en hårmishandler…)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Et hårsverd! Men på den annen side – når håret oppfører seg så teit som det gjør nå så kan det egentlig bare ha det så godt.

  [Reply]

  Reply
 2. Rikke

  March 2, 2010 13:41

  Løsningen ligger her: http://www.lushnorge.no/index.php?nr=90&case=4&id=96&idkategori=41&startrow=
  Den funket i hvert fall for meg. Håret er fremdeles litt elektrisk, men man kan nesten ikke vente annet på denne tiden av året :)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Hvilken av dem da?

  [Reply]

  Rikke Reply:

  Er det ikke Big-shampoen som dukker opp hos deg? Det er uansett den jeg mener :)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Nei, var ikke det. Men Big ser jo lovende ut – og hvis den i tillegg redusererer elektrisiten i håret så skal jeg jammen meg løpe og kjøpe! Takk! :-)

  Reply
 3. frk Frydefull

  March 2, 2010 14:57

  Jeg bare hiver meg på! Håret er nesten ikke til å leve med om dagen. Dog innser jeg at jeg absolutt ikke kan legge min herlige frisør for hat … Hvis vi nå bare holder ut litt til ser jeg for meg at vi sånn omtrent rett etter påske kan danse ut på tørr asfalt i nye ballerinasko og nydelig “Timotei”-hår : )

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Åh, som jeg gleder meg!

  [Reply]

  Reply
 4. ~SerendipityCat~

  March 2, 2010 21:29

  Samme her, håret mitt er helt uutholdelig nå… ser ut som en blanding av møkkete/fett (innerst) og tørt/elektrisk (ytterst) – en aldeles usjarmerende effekt!

  Jeg holder med Frk Frydefull – snart, snart!!!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Det er sikkert ikke snilt, men jeg blir litt glad for at det er flere enn jeg som har samme problem. Altså, jeg unner dere selvsagt verdens beste hårdager, men da er det kanskje faktisk været og ikke håret mitt det er noe galt med. Og den vinteren må da gi seg en eller annen gang?

  [Reply]

  Reply
 5. Thea

  March 3, 2010 11:49

  Mitt hår er også sånn. Så det blir mye hestehale om dagen. Og mye, mye støt (Elektrisk hår er verst )

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Ja! Jeg får også støt hele tiden nå. Det er så tørt inne i leiligheten vår nå at jeg har begynt å spraye de stakkars potteplantene med vann hver dag, ellers er de brune ytterst på bladene hele tiden.

  Kom da, våren?!

  [Reply]

  Reply
 6. fru storlien

  March 4, 2010 16:34

  Huff, hår…Her er løsningen det svensk frisør så upoetisk kalte ” en tjofs” i nakken. I samme slengen betrodde han meg at håret mitt var mycket fint, noe jeg syntes var veldig gjevt helt til jeg skjønte at det betyr svært glatt hår som ligger klistret til hodet. Big shampoo er kanskej løsningen her også.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


eight × = 24

CommentLuv badge