Anbefaling: Happy endings

, , 13 Comments

Helten er soleklar underholdningssjef hjemme hos oss, men det hender – en veldig sjelden gang – at jeg finner en film eller serie vi begge liker. Nå har jeg funnet Happy Endings og den er så fin at jeg vil dele med dere også. Utgangspunktet er seks venner i Chicago, Dave og Alex har vært kjærester i årevis men når de endelig skal gifte seg stikker Alex av i beste Runawaybride-stil. Det kunne blitt en kjedelig serie, men det er det ikke. Fordi den er full av kjappe, morsomme kommentarer og fordi den har veldig, veldig fine karakterer. Min favoritt er Max, som i likhet med Homovennen min egentlig er en hetero fyr som tilfeldigvis liker menn. Og så syns jeg det er helt strålende at de har latt en av hovedrollene (Casey Wilson som spiller Penny) ha litt former. Hurra hurra for kvinnelige skuespillere som ikke ser anorektiske ut!

Løp og se!

 

13 Responses

 1. Constanse

  June 21, 2011 10:03

  Takk, Takk, Takk, Takk, Takk. Midt i et samlivsbrudd – og du reddet resten av uken – kanskje månden. Takk. Logger ut for å laste ned Happy endings.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Oi, det var ikke verst. Glad jeg kan hjelpe, håper det går bra med deg! :-)

  [Reply]

  Reply
 2. Rockekokk

  June 21, 2011 10:04

  Denne skal jeg foreslå for Mannen. Kanskje vi endelig kan enes om en TV-serie! :)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Gjør det! Eneste problemet med denne serien er at det foreløpig bare er laget én sesong. Men mer er visst i kjømda, hurra!

  [Reply]

  Reply
 3. Mammadamen

  June 21, 2011 12:42

  Min og mannens kvalitetstid for tiden er serier, så takk for tips:) Herlig! Vi er forøvrig litt deppa etter at vi ble ferdig med Mad Men sesong 4!

  Klem Karianne:)

  Ps takk for lenking, og tipsing:-)!!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Serier som kvalitetstid her også. Korte serier er best – filmer har jeg nesten gitt opp å se, enten rekker jeg det ikke eller så klarer jeg ikke å konsentrere meg lenge nok. Hm, ammetåke?

  Lykke til med prosjektet, ser bra ut!

  [Reply]

  Reply
 4. Homovennen

  June 21, 2011 19:17

  Øyh! Jeg har nesten vært på homobar her i Madrid, for tenk!

  Men takk for tips, ser veldig bra ut, skal lastes ned når tilbake i gamlelandet.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Én homobar gjør ingen homo. Du har da vært på homobar før (med meg, til med!) uten at du har blitt noe mer rosa og glitrende av den grunn. Men ja, last den ned, tror du kommer til å like den!

  [Reply]

  Reply
 5. v

  June 22, 2011 01:17

  Hei!
  I mylderet av gravide bloggere snublet jeg over din, og ble glad over og endelig finne en jeg kunne relatere til. Jeg venter selv en liten i oktober, og har trålet internett opp og ned i håp om å finne oppegående mennesker som deler tanker rundt graviditet og barn! Om du har noen andre bloggere / nettsider å anbefale blir jeg glad. Så første episode av serien med min kjære i kveld og den falt i smak!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Så hyggelig å høre! Klart jeg har andre blogger å anbefale, jeg tror jammen jeg lager en egen post om det jeg. Kan jo hende det er andre som lurer også? Lykke til med graviditet og bebbis! :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− five = 4

CommentLuv badge