Anbefalt: Anne Aagaard illustrasjon og design

, , 5 Comments

Denne helga er det Designernes eget julemarked på DogA og jeg benytter anledningen til å skryte hemningsløst av min superdyktige kollega Anne Aagaard! Anne er grafiker og lager blant annet geniale, morsomme og detaljrike illustrasjoner – og er altså en av designerne som selger egen produksjon på DogA i helga. Blant annet illustrasjonen til venstre her.

Da vi giftet oss i sommer var vi sjokkheldige og fikk både invitasjoner, bordkort og program for dagen spesialdesignet av Anne. Tegningen hennes av meg og Helten henger nå på veggen hjemme og gjør meg glad hver gang jeg kikker på den. Så hvis du er i Oslo får du herved en soleklar anbefaling om å stikke innom DogA, kjøpe en illustrasjon eller fem og slå av en prat med Anne, det er garantert hyggelig!

Er du ikke i Oslo, er tegningene også å få kjøpt i Annes egen Eplabutikk. Finfine julegaver – miljøvennlige, etiske og svært lokalt produsert. Trykket på ordentlig fint papir. What’s not to love?

Designernes eget julemarked arrangeres altså på DogA i Oslo lørdag 8. og søndag 9. desember fra kl 10-18.

Illustrasjon: Anne Aagaard


 

 

5 Responses

 1. Jenny

  December 9, 2012 09:08

  Fine! Likte veldig godt Take it chill, chilli. Men savner en med kaffemotiv. Det kunne jeg hatt på kjøkkenet mitt.
  Jennys siste bloggpost: Jeg må komme med en tilståelseMy Profile

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Da kan jeg glede deg med at kaffemotiv visstnok er under utarbeidelse. Følg med på Epla-butikken hennes! :-)

  [Reply]

  Jenny Reply:

  Aha, skal følge med :-)
  Jennys siste bloggpost: Bloggyoga – Kom i bloggformMy Profile

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


+ 5 = fourteen

CommentLuv badge