Badetur med Frøken Fräken

, , 8 Comments

En dag under tropevarmen kom Frøken Fräken på spontant grillbesøk. Etter å ha fortært kylling, salat og maiskolber overlot vi Helten til fotballkampen på tv og kjørte en tur ut på Ormøya (eller deromkring.. jeg er – host – ikke så kjent utenfor ring 2). Og der tok jeg jammen mitt første bad for i år. Frøken Fräken er en knalltøff badeengel og hadde selvsagt hoppet uti under langt kjøligere forhold en ukes tid tidligere.

Her sitter den fine damen og speider utover solnedgangen. Jeg har sagt det før altså, men.. sommer i Oslo. Det er bare greia liksom.

 

8 Responses

 1. Frøken Makeløs

  June 30, 2009 11:29

  Joakim: Det var utrolig fint der ute – og badevannet var faktisk ikke for kaldt (jeg er litt pysete av meg..)

  Reidun Beate: Jeg er litt for sløv, det er liksom litt hassle å komme seg til badevann når man bor midt i byen. Jeg kommer til å angre på det til vinteren..

  Frøken Paris: Hehe, det høres ikke like fristende ut nei :-)

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  July 6, 2009 14:12

  Løvinnen: Så hyggelig at du liker bloggen, det setter jeg stor pris på! :-)

  Citten: Vannet blir ikke varmere i Norge enn det har vært de siste dagene. Buhu, håper det ikke blir borte med kulda…

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


six − 1 =

CommentLuv badge