Bangled, tangled, spangled, and spaghettied

, , 13 Comments


Jeg har måttet innse at min kjære mor hadde rett da hun nylig påpekte at håret mitt har blitt for langt. Siden lommeboka for tiden ikke er i nærheten av å tillate et besøk hos den svinedyre frisøren jeg pleier å gå til, håper jeg nå intenst at noen av dere som leser kan tipse meg om en billig og bra frisør sentralt i Oslo.

Anyone?

 

13 Responses

 1. Frøken Skavlan

  September 30, 2007 17:08

  Jeg har vært hos Karma Frisør rett ved Colletts på St. Hanshaugen noen ganger. Ikke dyrt! (Tror jeg betalte 350?) Fornøyd ble jeg også:)

  [Reply]

  Reply
 2. Gretten

  October 1, 2007 21:29

  Si ikke det, si ikke det. Fikk låne stol og utstyr hos Adam og Eva for en tid tilbake og klippet en kompis, med bittelitte veiledning, men de måtte ikke rette opp noe som helst i eterkant. Jeg fikk godkjent av tre frisører :)

  Mvh Gretten med skjulte talenter.

  [Reply]

  Reply
 3. Frøken Makeløs

  October 1, 2007 21:59

  Likevel. Håret er en kvinnes pryd (eller noe i den retningen), så det er bare fagfolk som kommer i nærheten av mitt. Og så Zavas vidunderprodukt, hurra!

  [Reply]

  Reply
 4. Virrvarr

  October 2, 2007 23:38

  Tja. Jeg har en knallflink, nyutdannet kompis som er stilsikker, flink og gjør det gratis om du kjøper ev hårfarve selv og har lyst til å gjøre noe gøy.

  Det er den eneste frisøren jeg skal bruke. Sjekk ut Lucian Ranheim (c;

  [Reply]

  Reply
 5. Frøken Makeløs

  October 3, 2007 18:33

  Jeg fant ikke Pascal og Karma ligger litt utenfor min vante allfarvei, så nå har jeg bestilt time hos en Nikita-lærling. Update om hvordan det går følger selvsagt!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


3 + = five

CommentLuv badge