Ben Affleck + Kongo = sant

, , 2 Comments

I november tok Ben Affleck seg en tur og besøkte flyktningeleirene i Øst-Kongo for å prøve å skape oppmerksomhet rundt situasjonen der nede og få folk til å gi mer penger til NGO-ene som jobber der. Affleck er en riktig Kongovenn og har faktisk besøkt landet fire ganger siden 2007. Som Frøkna selv ble han interessert i landet ved en tilfeldighet; da hele Hollywood løp avgårde for å redde Darfur begynte han i stedet å lese om Kongo. Og jo mer han leste, jo mer interessert ble han. Dette er første del av en dokumentar han lagde i samarbeid med Nightline på tv-kanalen ABC. Hvis du vil se andre del også så finner du den på youtube, bare søk på Ben Affleck og Kongo.

Legg gjerne merke til den aldeles nydelige naturen som dukker opp i noen av utendørsscenene. Kongo vil bli en turistmagnet uten like når de bare finner fred.

 

2 Responses

 1. Kind of Blue

  March 4, 2009 20:49

  Snublet over bloggen din, og fant ut at du skrev om kongo! Ble positivt overrasket. Nå skal jeg bruke god tid til å lese oppdateringene du har fra det rike landet. Er selv halvt kongolesisk, men har dessverre neglisert litt av den siden (selv om jeg er født der). Skal nok bli slutt på det.

  Takk for en fantastisk blogg-

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


+ 4 = thirteen

CommentLuv badge