Bryllupsbilder

, , Leave a comment

På denne trappen ble vi gift!

Litt flere bilder fra bryllupet. En av de tingene jeg var brennsikker på at vi skulle bruke penger på, var fotograf. Og det da vi fikk bildene denne uka ble det åpenbart hvorfor akkurat det var en riktig avgjørelse; plutselig kunne vi gjenoppleve hele dagen – både det vi var med på selv og ting vi ikke hadde fått med oss underveis. Så min soleklare anbefaling til dere som skal gifte dere er å booke en fotograf som følger dere hele dagen. Det er gull verdt!

Jeg er klar til å kaste buketten..

Vi var heldige og fikk med oss verdens flinkeste Liz Palm, som også var hjemme hos oss da jeg var høygravid og tok bilder av Helten, meg og magen min. Hun er opptatt av å fange øyeblikk og det er virkelig det hun har gjort i bryllupet vårt. Fantastiske ansikter, uttrykk, blikk og gester gjør det til en oppdagelsesreise å se gjennom bildene og hver gang oppdager man noe nytt, noe man ikke la merke til forrige gang.

Nydelige peoner. Makeløs Niese hadde miniutgave av min bukett.

Liz har vunnet en lang rekke internasjonale fotopriser og hatt flere utstillinger. Virkelig en utrolig dyktig og ikke minst hyggelig dame! Det var viktig for oss å ha en avslappet atmosfære i bryllupet, at gjestene skulle ha det hyggelig og at ting ikke skulle være altfor stivt og formelt. Liz passet utmerket inn i så måte og bortsett fra under den obligatoriske foto sessionen etter vielsen, så la jeg i grunnen overhodet ikke merke til at hun var til stede og gjorde jobben sin.

Svært, svært varme anbefalinger fra oss begge to!

 

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


+ two = 10

CommentLuv badge