Den aller fineste toåringen

, , 13 Comments

happy-2nd-birthday

I dag er det to år siden jeg ble mamma til verdens fineste lille gutt. Og selvsagt vet jeg at alle mammaer er programmert til å mene at deres barn er det aller vakreste. Likevel er mammahjertet skråsikker på at akkurat mitt barn rent faktisk er det.

Akkurat han er faktisk den aller vakreste, akkurat han har faktisk de aller mykeste kinnene. Den gladeste dansen, de mest tindrende øynene, de tristeste tårene. Han synger de fineste sangene, sier de rareste ordene og deler ut de aller beste klemmene.

Når han ler, ler hele universet. Og når han sover, er hele verden rolig.

Akkurat han er rent faktisk den aller nydeligste toåring verden har sett. Og akkurat jeg er den aller heldigste mammaen.

(Og: Akkurat nå har jeg faktisk publisert mitt innlegg nummer 1000 på denne bloggen. Hurra!)

Bilde via ning.com

 

13 Responses

 1. Frøken Makeløs

  February 22, 2013 11:54

  Takk alle fine folk! Barnet har den siste uka lært seg viktige ord som pakke og kake, så her vi klare for feiring :-)

  God helg til dere!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


seven − 3 =

CommentLuv badge