En sommerdag på Hovedøya

, , 12 Comments

Luksusfølelsen kommer krypende idet sommeren inntar Oslo, Helten har sommerferie og jeg har en fleksibel arbeidsgiver som tillater en impulsiv fridag i anledning finværet. Så tar man med seg grillmat og vin og bok og tar ferga ut i Hovedøya hvor man tilbringer timevis med å gjøre absolutt ingenting i verdens beste selskap.

Når man så reiser hjem igjen er man lykkelig blitt en leilighet fattigere og er samtidig adskillige skritt nærmere en ny tilværelse som samboer. Det eneste jeg lurer på er når jentene i Oslo begynte å sole seg toppløse igjen. Ble vi ikke ferdige med det på nittitallet liksom?

 

12 Responses

 1. Rikkeroekke

  June 24, 2009 09:16

  Vi ble ferdige med det på 80-tallet vil jeg tro. Akk så deilig med “Hoved-øen”. Nyt sommeren!

  [Reply]

  Reply
 2. Reidun Beate

  June 24, 2009 09:39

  Jeg synes det er bra jenter soler seg toppløse. Jeg gjør det alltid i syden, men her hjemme gjør jeg det aldri. Akuratt som om det er ulovlig å gjøre det. Puppeskille er ikke pent.

  [Reply]

  Reply
 3. Major Graaskjegg

  June 24, 2009 09:54

  Puppesoling er allllldri feil ;-) hahaha. Kos deg i sola, mens majorn svetter seg klar for nok et oppdrag

  [Reply]

  Reply
 4. Frøken Makeløs

  June 24, 2009 17:46

  Rikkeroekke: Jeg håper i grunnen veldig det, jeg syns det er bittelitt ubehagelig med fremmede damers pupper i friluft rett ved siden av meg. Nyt den du også, søta!

  Trine Grung: Det skal jeg, når det endelig blir ferie :-)

  Reidun Beate. Puppeskille er kanskje ikke pent, men jeg syns i grunnen ikke at fremmede damers nakne pupper i umiddelbar nærhet er særlig stas heller. Men det er meg da, jeg er jo ei snerpefrøken :-)

  Majoren: Hehe, det tenker jeg nok du syns ja. Lykke til på nytt oppdrag!

  [Reply]

  Reply
 5. citten

  June 24, 2009 20:16

  Tja, hvis noen legger seg litt privat og soler seg toppløs så har jeg null problem med det. Men på strand… Nja…

  Kan vel til nøds finne på å legge meg på magen og knytte opp bånda for å unngå skille på ryggen – men snur meg ikke rundt og vifter med puppene nei.

  Ellers så er det vel bare å passe på å ha nok bikinier til at man kan variere mellom ulike bikinitopper som har forskjellig type knytting, og dermed både unngår man problemet med skille, pluss at man får en goood unnskyldning til å kjøpe seg mange bikinier :)

  [Reply]

  Reply
 6. mykstart

  June 25, 2009 00:25

  Jeg skjønner ikke hva som er galt med synlige kvinnebryster på stranden. Ikke da og ikke nå. Heller ikke fremmede kvinners. Da har jeg straks mye mer problemer med menn med hårete overkropper som tenker de skal sette seg til middagsbordet kun ikledd sin egen pels en sommerdag. Tenk: Du skal ikke det. Det er langt over min grense. :-) ( Jeg foretrekker også kvinnebrystene tildekket ved middagsbordet..)

  At toppløssoling øker faren for brystkreft er dog et element som bør vurderes før man flekker av seg overdelen. :-)

  [Reply]

  Reply
 7. Alter Ego

  June 25, 2009 10:33

  Ja til topploes soling! Saa lenge man ligger ned maa man da kunne kle seg som man vil; det er jo ikke slik at man gaar ‘in your face’ akkurat. Folk trenger jo ikke stirre eller glo paa andre som ligger i fred og ro? Hvorfor skal jeg faa skille bare for at andre potensielt ikke klarer holde blikket sitt for seg selv?! ;-)

  Men ja, alt med maate. Det er lov aa ta paa seg overdel hvis man skal gaa noen steder eller gjoere noe litt mer ‘utadrettet’ enn aa lese ei bok…

  Jeg er prinsipielt imot aa avgjoere dette paa bakgrunn av hva som er hot or not, eller paa bakgrunn av hva andre mener. Enhver dame faar gjoere som hun vil og ut fra hva hun selv er komfortabel med, etter min oppfatning.

  [Reply]

  Reply
 8. Frøken Makeløs

  June 25, 2009 17:31

  Citten: Disse damene lå absolutt ikke stille på magen, de spaserte rundt omkring, satt oppreist og badet. Nå skal jeg ikke være altfor prektig av meg altså, jeg bare ante ikke at dette var blitt vanlig igjen i Norge.

  Hverken hårete overkropper eller nakne kvinnebryst har noe ved middagsbordet å gjøre syns jeg. Toppløssoling fører til brystkreft altså? Det ante jeg ikke, kjekt å vite! :-)

  Ingebjørg Sofie: Takk skal du ha, god sommer til deg også! :-)

  [Reply]

  Reply
 9. Frøken Makeløs

  June 25, 2009 17:33

  Håttstøff: Hmpfr, det gjør du vel ja. Den artikkelen handlet om toppløsbading i badebasseng, det er jeg veldig mot kjenner jeg..

  Alter Ego: Hva folk gjør når de ligger ned spiller ingen rolle, men disse damene spaserte altså rundt omkring, gikk til og fra vannet, badet, lekte med hunden osv. Det overrasket meg. Og det var ikke meningen å gjøre dette til en trend-debatt, jeg bare trodde ikke det var noen som gjorde sånt i Norge lengre. Kan ikke huske å ha sett lignende oppførsel på et tiår eller så..

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− three = 6

CommentLuv badge