Finalefrøken!

, , 9 Comments

Fyttikatta, jeg vant over NRKbeta! For noen aldeles makeløse lesere dere er, jeg syns vi skal feire alle sammen at vi har kommet til finalen i Den Gyldne Q! Jeg takker-bukker-nikker-neier-snurmegiring for at dere gidder å ta dere tid til å avlegge stemme, og gråter en liten skvett over alle de fine tingene dere sier i kommentarfeltet der borte.

Og nå er det altså finale. Mot Hjartesmil. Som ikke bare har hundre millioner lesere – men hundre millioner dedikerte lesere, som syns at Mariell og bloggen hennes er sånn omtrent det fineste verden har kommet opp med siden kanelte og eplekake, og det kan jeg i grunnen være enig med dem i.

Jeg blir ikke sur og grinete hvis dere velger å stemme på henne altså, jeg vet at mange av dere er Hjartesmil-fans og det er helt greit. Jeg er det jo selv! Samtidig så blir jeg grusomt stolt og glad hvis dere velger å stemme på meg! Vel, uansett hvem dere stemmer på så syns jeg dere burde stemme og det gjør dere her. Og så syns jeg vi skal gi Esquil en stor applaus også, som arrangerer og står på.

Finalen avsluttes tirsdag morgen.

Illustrasjon: Rachel Titiriga

 

9 Responses

 1. Kjersti

  November 16, 2009 14:50

  Jeg vet ikke om dobbeltstemmene fortsatt er gjeldende, men om de er så har jeg følgende å si: Du, den makeløse frøken, er den beste bloggeren av alle!

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  November 16, 2009 15:58

  Dere er så fine, jeg er så glad i dere alle sammen! Takk for stemmer og skryt – og enda en takk til for at dere oppfører dere eksemplarisk i konkurranser som denne. Da blir jeg liksom litt ekstra stolt!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


× 4 = thirty six

CommentLuv badge