Frøkna ♥ Helten

, , 37 Comments

I dag fikk vi bildene fra bryllupet. Jeg har sett på dem ca tusen ganger i kveld og det er helt vilt hvor glade vi ser ut. Lykken liksom spruter ut av alle bildene og jeg husker at jeg faktisk var øm i kinnene i en periode fordi jeg hadde smilt så veldig. Dere som følger meg på Facebook har jo sett et av bildene (og glisene mine) der. Bildet her er altså ikke egentlig representativt, men det skåner hvertfall resten av familien for uønsket netteksponering og viser dere samtidig mye av kjolen. Den fine boleroen jeg har på meg er spesialstrikket av Frøken Fräken. Heldige meg!

Dagen var selvfølgelig fantastisk. Hvordan kan ens egen bryllupsdag ikke være det? Alle de fineste folka i hele verden samlet på ett brett, sola skinte, jeg hadde fin kjole og selveste Helten sa ja til å være min for bestandig. Vi hadde vielse i hagen på Disen gård, med felespiller som spilte oss vakkert inn og ut, blant annet til Gamal bruremarsj. Makeløs søster leste dikt, Makeløs niese og nevø var bedårende brudepike/svenn.

Hva kan jeg si? Talene var for eksempel fantastiske. Frøken Fräken var forlover og snakket om at det er merkelig hvordan livet endrer seg. Da vi møttes var i single og på mannejakt, nå har vi hver vår lille familie. Det er noe med sånne folk som har kjent deg lenge og som har vært med på reisen. Og selv om alt plutselig er annerledes, så er de liksom fortsatt bare der. (Jada, jeg gråt).

Helten holdt kveldens kanskje beste tale – morsom, selvironisk med en passe dæsj romantikk. Jeg sa også noen ord og holdt meg til det vante bloggformatet; short and sweet. Homovennen viste frem alle sine beste sider og gjorde en så fabelaktig innsats som toastmaster at min kjære far var svært forundret da han fikk vite at han er single. Hvordan kan en så flott person ikke ha kjæreste liksom? (Hei, takk for den – jeg var single i årevis!)

Og så klatret verdens aller aller beste Makeløse Niese opp på stolen sin og holdt tale til meg. Åh, som jeg grein. Jeg tror faktisk jeg grein allerede da hun ble introdusert. Fineste niåringen, holder tale for femti gjester!

Etter middagen insisterte Helten på at jeg skulle ut på trappen og kaste buketten. Jeg var i utgangspunktet skeptisk og det var tilsynelatende alle de ugifte også. Men når blomstene ble kastet kom hanskene av! Bildene viser genuint engasjement fra alle involverte, Homovennen påstår for eksempel at han slett ikke hopper for å få tak i buketten men leviterer i ren ekstase. Bukettkasting er med andre ord varmt å anbefale.

Ja, og så var det live band og dansing og fest og god stemning og fine folk. Hm. Er det kanskje noe dere lurer på? Spør i vei, så skal jeg svare etter beste evne.

 

37 Responses

 1. Alt godt

  June 19, 2012 22:49

  Å, så fint! I september er det vår tur, vi sendte ut invitasjonane i forrige veke. Mange smilande ja har vi motteke allereie. Gratulerer, fine frøken makeløs!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Åh, så gøy – du må glede deg MASSE. Å gifte seg er uten tvil en av de aller morsomste/fineste/besteste tingene jeg har gjort, ever. Lykke til med forberedelsene!

  [Reply]

  Reply
 2. Åshild

  June 19, 2012 23:30

  Jeg visste at dette innlegget ville bli så bra. Masse gratulasjoner.

  Her er vi i innspurten til min datters bryllup neste lørdag. Brudens mor kommer garantert til å gråte.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Takk for det! Å så stas, da krysser jeg fingre for fint vær. (Men fantastisk blir jo uansett :-))

  [Reply]

  Reply
 3. Ine

  June 19, 2012 23:41

  Gratulerer så mye! Du ser helt nydelig ut i kjolen. Så fint å høre at dagen gjorde deg øm i smilemusklene!

  Og jeg tror jammen boleroen du har er maken til den svigermor har strikket til min brudekjole :)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Tusen takk, så hyggelig sagt! :-) Er den det? Da er du jo like heldig som meg! Når er dagen?

  [Reply]

  Reply
 4. Irene

  June 20, 2012 00:08

  Gratulerer til dere begge!! Far vi se noen flere bilder?? Skjonner problemet ift andre mennesker, men det er jo sa koselig med byllupsbilder…

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Skal se om jeg kan legge ut et par til, uten de andre gjestene :-)

  [Reply]

  Reply
 5. Barbarella

  June 20, 2012 10:27

  Gratulerer, vakre brud! Har selv slengt meg etter en brudebukett en gang, så jeg kjenner til den postapokalyptiske overlevelsesmentaliteten som fort oppstår i en slik stund!
  Ha noen fine hvetebrødsdager!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Tusen takk! Haha, utrolig bra beskrevet – det er noen ubetalelige ansiktsuttrykk på de bildene :-D

  [Reply]

  Reply
 6. Madeleine

  June 20, 2012 16:49

  Å, så fint! Nå gleder jeg meg enda mer til det er min tur i november. Hvordan synes du den strikka boleroen fungerte? Vurderte noe sånt, spesielt siden det er på høsten, men slo det fra meg fordi jeg tenkte det ikke passet kjolen…

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Det burde du, det er kjempestas å gifte seg! Boleroen funka veldig bra, varmet godt på en litt blåsete dag og passet supert til kjolen.

  [Reply]

  Reply
 7. Kirsti

  June 20, 2012 20:27

  Gratulerer så mye. Hr selv vært fotograf i flere bryllup og bukettkasting er noe av det festligste å dokumentere (og kanskje noe av det tøffeste å være med på om man virkelig kjemper- vi har hatt blod, slag og ødelagte kjoler)

  Nyt dagene hvor man fremdeles lever som på en sky’

  Kirsti

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Hehe, ikke noe blod her – så vidt jeg vet hvertfall. Men det var overraskende gøy!

  [Reply]

  Reply
 8. Helene

  June 21, 2012 09:05

  Utrolig lekker kjole og du ser så lykkelig ut! Gratulerer!! :D

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Ikke sant? Veldig fornøyd med den selv også :-) Frøken Fräken sier at jeg gliste like mye i bryllupet som jeg gjorde helt i begynnelsen da jeg hadde møtt Helten. Definitivt veldig lykkelig :-)

  [Reply]

  Reply
 9. Kristin

  June 21, 2012 11:07

  Gratulerer så mye!

  Tenk alt som har skjedd siden den gang vi var single pingler, frivillige i RK og generelt frustrerte! Her er vi nå et par år senere, lykkelig nygifte begge to med skjeggete menn, med små 1 årige prinser – egg egg :)) Neste helg flytter vi inn i rekkehus i Suburbia, et A4-liv som passer meg fint!

  Stor klem til alle tre fra oss tre

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Hehe, ja – mye har skjedd (selv om det vel er liiiitt mer enn et par år siden? :-)

  Gratulerer med bryllup og barn og lykke til i Suburbia!

  [Reply]

  Reply
 10. Pia

  June 22, 2012 18:54

  Gratulerer så utrolig mye. Jeg ser forresten for meg at jeg må farge øyenvippene mine før jeg eventuelt gifter meg, jeg griner jo av ALT. Hvordan holdt sminken gjennom de verste gråtetoktene? Du så forresten smashing ut! <3

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Jeg grein ikke så altfor mye egentlig, hvertfall ikke sånn intens hulking. De fleste av talene var heldigvis mest morsomme, selv om tårene trillet da Makeløs Niese, Frøken Fräken og en annen barndomsvenninne holdt tale. Sminken holdt veldig bra, takk til frisøren som gjorde en finfin jobb der!

  Tusen takk! :-)

  [Reply]

  Reply
 11. Solveig E.Ertresvaag

  June 22, 2012 22:12

  Hei!
  Gratulerer som gift og gratulerer med så artig blogg!
  Ha et fint ekteskap:) Snakk masse (fortrinnsvis med hverandre), le masse og vær rause med hverandre – så går det nok bra:)
  Lykke til – jeg synes det er skikkelig bra å være gift..guri malla – har faktisk vært det i snart seks år…

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Takk for det og takk for gode råd! Veldig enig med deg at disse tingene er viktige :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


9 − = four

CommentLuv badge