Frøkna ivrer over den nye kvinnekanalen

, , 18 Comments

Jeg er jo som kjent kvinne og derfor jublet jeg selvsagt himmelhøyt da jeg i dag oppdaget at TvNorge skal lansere en egen kvinnekanal. Jeg syns det er så vakkert! TvNorge, som allerede gir oss damene så mye herlig kvinneorientert tv, skal tre støttende til og gi oss enda mer!

Allerede har kanalen gitt oss kvinnevennlige kvalitetssuksesser som Ungkaren, SOS Barnevakten, Dansefeber, Gilmore Girls, Åndenes Makt, Ugly Betty, Ekstrem Rengjøring, 10 dager – 10 år yngre, Hvordan se bra ut naken samt en strøm av programmer om interiør, design og mat. For ikke å glemme alle de rørende dokumentarene TvNorge velsigner oss kvinner med – om vanskapte barn og ekstremt tjukke voksne. Disse programmene beriker i sannhet livet mitt og sørger for at tårekanalene mine alltid er gullende rene.

Nå kan administrerende direktør i denne deilige kanalen – Morten Aas – fortelle alle norske kvinner at han har laget en kanal bare for oss. Og jammen har han tatt oss på kornet, man skulle nesten tro at han kjente oss slik som han har klart å oppsummere våre interesser; mat, klær, interiør, SFO, fest, magasiner, slanking, Toscana, elskere, menstruasjon, nytelse, shopping og Brad Pitt. Som om jeg skulle sagt det selv!

Dumme meg tør ikke alltid innrømme i sosiale sammenhenger at jeg er interessert i menstruasjon, og derfor er det jo så herlig befriende at TvNorge har skjønt hvor fascinert jeg er av nettopp dette og lovet meg å lage tv-underholdning av det. Jeg trodde jo dessuten at også menn kunne være interessert i mat, fest, elskere, Toscana og nytelse – men jeg skjønner jo nå at jeg har tatt feil. For jeg stoler jo på TvNorge, de skal jo tross alt lage en hel kanal bare for meg. Det skal bli godt å komme seg ut av dette internetthelvete og tilbake i sofaen foran tv-en.

Hei hurra for Morten Aas!

 

18 Responses

 1. Egoisten

  June 15, 2007 08:36

  Kvinnekanal? Jaja, da blir det mer sport på TV Norge da. Helt ok for meg å trykke dere over i en aldri så liten nisjekanal. Men kom ikke sutrende tilbake når kvinnekanalen går konk. Ikke klag når det bare er sport i alle kanaler, ja og noen blodige splatterfilmer:)

  Egoisten
  - Åtgaumsforvaltar med positivt fokus på utviklingen av TV-tilbudet

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  June 15, 2007 08:38

  for i likhet med at alle kvinner interesserer seg for mensen og SFO, så er alle menn interessert i sport og splatterfilmer..?

  [Reply]

  Reply
 3. Evil Giraffe

  June 15, 2007 11:44

  Dette var nytt for meg, men må jo si det blir en stort fremskritt med “onsdagsfilmer” hver dag hele uken, dersom vi er heldige.

  “Følg en tapper kvinnes kamp mot kreften/voldelig ektemann/spiseforstyrrelsen, evt hennes kamp for retten til sine barn eller for å få livsgleden tilbake.”
  I hovedrollen: Kellie Martin.

  Fine greier, jeg gleder meg.

  [Reply]

  Reply
 4. Esquil

  June 15, 2007 14:43

  hehehe bra

  men mener du at ungkaren var et kvinneprogram? jeg husker det som en kis og 25 babes, ergo tjuefem tjuesjettedeler manneunderholdning.

  [Reply]

  Reply
 5. radiohode

  June 15, 2007 14:58

  Det er vel bare “Ekstrem rengjøring” som er kvinnesaker her? Noe med kjernevirksomhet og spisskompetanse?

  Hm. Det ble noe feil der….?

  [Reply]

  Reply
 6. Frøken Makeløs

  June 15, 2007 18:16

  evil giraffe: knis, veldig bra sagt!

  esquil: det var reality om kjærlighet. det er vel ingen menn som ser på sånt vel?

  radiohode: hmmm…

  [Reply]

  Reply
 7. Esquil

  June 17, 2007 15:31

  Nah, jeg slukte ungkaren rått. Særlig den første, norsk/svenske versjonen. Det var jo helt genialt da trønderen og svensken ville ha den samme svenske dama, og hun valgte trønderen.

  dessuten fikk jeg et bittelite crush på hun som ble nr.3.

  [Reply]

  Reply
 8. Frøken Makeløs

  June 17, 2007 21:41

  radiohode: ekstrem rengjøring er vel omtrent det eneste jeg aldri har sett. helt utrolig at de klarer å lage underholdning av folks dårlige hygiene.

  confiteor: til høsten, visstnok.

  esquil: jeg husker ikke noe av det du nevner, husker bare den udødelige: “vil du ha den her blomsten?” har du dvd-en, mon tro?

  [Reply]

  Reply
 9. Lothiane

  June 20, 2007 08:15

  Kvinnekanal om mensen og SFO..?

  Tror ikke jeg er “årntli” kvinne, jeg. Vil ikke ha en sånn kanal. Nå får jeg sikkert identitetskrise på toppen av alt – bare pga TVN.

  Jeg savner en sær kanal på TV. En som sender morsomme og absurde programmer med overraskende poenger. Ikke sånt man gjennomskuer storyen på, etter de første fem minuttene.

  [Reply]

  Reply
 10. Frøken Makeløs

  June 20, 2007 17:23

  victoria: bloggposten eller nyheten om kvinnekanal?

  lothiane: la oss nå ikke overlate det til tvnorge å definere hva som er ordentlige kvinner!

  jeg vil ha mer dokumentarer og rekonstruksjoner. digger det! i det hele tatt er spesialiserte tv-kanaler en god tanke, jeg bare syns ikke at kvinner generelt er en naturlig gruppe sånn sett.

  [Reply]

  Reply
 11. radiohode

  June 20, 2007 20:24

  Det finnes en kanal for deg, Frøken. Den heter “Discovery Channel”. Men den er sperret mot kvinnelig innsyn/påsyn.

  [Reply]

  Reply
 12. Frøken Makeløs

  June 20, 2007 20:55

  hm. så det er derfor jeg ikke får den inn altså. har alle menn den? for da skal jeg stikke til en kompis og kikke. hurra for rekonstruksjoner!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− three = 5

CommentLuv badge