Gammel kjæreste eller ny mobiltelefon?

, , 9 Comments

Dere menn altså! For en overfladisk og kjip gjeng dere er! Her går vi kvinner rundt og strever etter evig kjærlighet og total hengivelse – og hva gjør dere? Dere tenker på den neste duppeditten dere skal kjøpe. Så opphengt er dere i deres små elektroniske venner at dere faktisk vil bytte oss ut bare for å få en ny og fancy dings.

En undersøkelse gjennomført av britiske GfK NOP, viser nemlig at én av åtte menn er villige til å bytte bort kjæresten sin hvis det innebar at de fikk en ny duppeditt, som for eksempel en musikkspiller eller mobiltelefon. På listen over ting dere ville byttet kjæresten mot finner vi også TV i bredskjermformat, hjemmekinoanlegg og kjøleskap med fryser.

Til sammenlikning er det bare 6 prosent av de spurte kvinnene som ville byttet bort kjæresten mot en elektronisk duppeditt. Selvsagt! Vi kvinner er jo opptatt av menneskelige relasjoner og uutholdelig lykke og grunnløs smerte. Det spiller da ingen rolle hva slags format det er på tv-en – så lenge vi får se onsdagsfilmen på TvNorge.

Nå er jeg så skuffa og desillusjonert over kjærlighet og hjerte og smerte og sånn at jeg stikker til fjells med elleve andre jenter. No men allowed.

 

9 Responses

 1. radiohode

  June 29, 2007 15:32

  Jeg bytter gladelig bort en kjæreste hvis jeg bare er sånn halvveis fornøyd. Men da bare mot en kjæreste jeg er mer fornøyd med.

  [Reply]

  Reply
 2. abre

  June 29, 2007 16:23

  En undersøkelse jeg har gjort helt alene, basert på nitid synsing og ettertanke, viser at 3/4 av all statistikk som presenteres i media er bullshit.

  Jeg lurer hva slags “segment” de har gjort undersøkelsen sin i, og hva som menes med “kjæreste”. For alt vi vet kan en god del av disse “én av åtte” bytte ut kjæresten sin jevnlig, duppedings eller ei.

  Kanskje det bare var fredag?

  [Reply]

  Reply
 3. Gretten

  June 30, 2007 00:56

  Menn har duppedingser og dere opererer med skjørt tydeligvis (har lært det av deg), så vi kan vel ikke være så mye verre enn dere.

  [Reply]

  Reply
 4. Villkatta

  June 30, 2007 11:09

  Hm, dette var bekymringsverdigt. Jaja… Kos deg til fjells med vennene dine! Ville forøvring si at det er en fin blogg du har!

  [Reply]

  Reply
 5. Egoisten

  June 30, 2007 14:38

  Jeg bytter gjerne bort PCen og mobilen mot ei dame som kan lage god mat til meg:)

  Egoisten
  - Åtgaumsforvaltar med trua på de rette verdiene..

  [Reply]

  Reply
 6. Frøken Makeløs

  July 1, 2007 20:20

  trond: ut med kjæresten, inn med ny seilbåt? får jeg bli med på tur eller? :-)

  radiohode: høres betraktelig bedre ut enn å bytte henne ut med en dings.

  abre: haha, basert på nitid synsing – veldig bra! undersøkelser og statistikk er alltid fulle av bullshit..

  gretten: pokker, der tok du meg :-(

  villkatta: takk takk! det var en super helg, jeg er tilbake med røde kinn og lunger proppfulle av frisk fjelluft!

  egoisten: er det ditt eneste krav? en enkel mann du, det setter vi pris på!

  [Reply]

  Reply
 7. Egoisten

  July 2, 2007 11:38

  Frøken Makeløs: Jeg har da aldri lagt skjul på at jeg er en enkel mann? Dette har vi da “diskutert” tidligere mener jeg å huske?

  Egoisten
  - Åtgaumsforvaltar med få snobbete tendenser

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


8 − = seven

CommentLuv badge