9 Responses

 1. SigridE

  November 23, 2009 12:30

  Nå som året snart er slutt, tenkte jeg å gi en liten oppsummering av ett års frøkenmakeløs-lesing. Mest direkte nyttig for meg har vært 1. oppskrift på quinoagrøt som jeg har spist til frokost nesten daglig etter at jeg leste oppskriften, i dag med banan og valnøtter istf eple, rosiner og solsikkekjerner. 2. inspirasjon til å melde meg på helgekurs på Centrum Yoga og evt fortsette på SATS etterpå – jeg har prøvd meg på SATS’ yogatimer, én gang sammen med min søster som har drevet mye med yoga, og hun mente instruktøren ga for lite instruksjon og for få alternativer til alternative måter å gjøre vanskelige øvelser på (begge deler nesten fraværende, faktisk), trolig fordi instruktøren hadde dårlig teknikk selv, men at programmet i seg selv var ok.
  Kanskje andre lesere også har lyst å kommentere hva de syns har vært bloggens høydepunkter gj året?

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  For en utrolig hyggelig tilbakemelding, nå ble jeg ordentlig glad! Tusen takk!

  [Reply]

  Reply
 2. Tove

  November 24, 2009 15:40

  Huff, hva skal man si til det her? For det første så vil jeg jo at den makeløse skal ha overskudd og energi til å blogge, men samtidig så er jo lesing av bloggen din et av dagens høydepunkt … Fornuften må råde – klart du må ha en pause :) Håper Helten steller godt med deg også.
  Fra toppen av hodet må jeg si “styggest i stua” var fantastisk bra, det er fint at noen sier hva de egentlig mener om Kongo, kravet om å senke kravene.

  Håper vi snart får lese mer fra deg – er jo spent på dine julebetraktninger som samboer!

  [Reply]

  Reply
 3. Katla

  November 24, 2009 15:52

  Faktisk tror jeg at jeg liker denne best. Når eksamen tar et skikkelig tak i nakkeregionen, og den dårlige samvittigheten for alle de tingene som skulle vært gjort blir til en skikkelig kvalme. Er det fint å ikke bare se at andre kan ha det sånn, men gjør det som er råd nr 1, men samvittigheten ikke tillater: si nei og legge fra seg ting.

  Det er finest.

  Er her når du er tilbake. Om en måned, to eller tre. Eller seks.

  [Reply]

  Reply
 4. k

  November 24, 2009 21:44

  Ta så lang pause som du trenger og lykke til med oppknyting av knutene, det er et strev :-) kommer til å titte innom for å se om du plutselig er tilbake. Uansett, det har vært en fryd og glede å lese bloggen din!

  [Reply]

  Reply
 5. Prinsesse Villikke

  November 25, 2009 15:33

  Min favoritt er historien om hvordan du møtte Helten, og ikke nødvendigvis det som faktisk skjedde. Jeg bare liker utrolig godt den posten du skrev i ettertid og måten du beskriver det hele på.

  Jeg synes det er trist at du gir slipp på bloggen for en stund nå, men jeg er samtidig veldig glad for at du hører på kroppen din. Det er utrolig slitsomt når hodet vil og kroppen ikke lystrer, så jeg håper Helten steller godt med deg i tiden fremover. Hvis vi ikke hører fra deg før jul ønsker jeg deg, helten, de makeløse tante-barna, Homo-vennen og alle de andre en riktig god jul.

  Som en annen påpekte over her: Vi er her når du returnerer :)

  [Reply]

  Reply
 6. Mariann

  November 28, 2009 16:24

  Jeg har fulgt deg i et par år, og noe av det morsomste det siste året har vært å følge med på historien om Helten, kanskje aller mest fordi jeg møtte Kjæresten et par uker før du traff Helten, og vi ligger omtrent like langt i løypa i fht salg og kjøp av leilighet og full pakke. Det har imponert meg lenge at du har funnet tid til å blogge, og jeg skjønner godt at kroppen din sier i fra at nok er nok. Kos deg med jul og Helten og familien, husk at du skal blogge fordi du har lyst og synes det er gøy. Vi venter!

  P.S. Historiene om tantebarna er også veldig morsomme!

  [Reply]

  Reply
 7. P

  December 2, 2009 15:02

  Fint anntrekk! Liker den type stil. Vet du om noen bloggere som kler seg slik? Hadde vært bra å bli inspirert av noen :)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


2 × six =

CommentLuv badge